Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPUCHNIęTA TWARZ I WYSYPA

MAM BARDZO SPUCHNIęTą TWARZ I WYSYPKę NA CAłYM CIELE

Polecane posty

MAM BARDZO SPUCHNIęTA TWARZ SZCZEGóLNIE POD OCZAMI WYGLADA TO JAK BYM MIAłA PODBITE LIMA TYLE ZE BEZ SINIAKóW I PIłA GORZAłę CAłE ZYCIE. POZATYM NA CAłYM CIELE MAMA SWęDZąCA WYSYPKę . ROK TEMU ,DOKłADNIE W CZERWCU BYłO TO SAMO TYLKO ZE TWARZY MI WOGóLE NIE ZAATAKOWAłO ,SAMA WYSYPKA I LEKARZ NIE WIEDZIAł CO TO. WCZORAJ BYLAM NA OSTRYM DYżURZE I PANI DAłA MI ZASTRZYK I POWIEDZIAłA ZE TO UCZULENIE OD ZIELONEJ SAłATY. PO ZASTRZYKU MIAłO MI PRZEJS ALE DZIS JEST JESZCZE GORZEJ Z TWARZą .MAM TAK OPUCHNIęTE OCZY ZE NIE MOGę OCZAMI SPOJRZEć W DóL. CZY KTOś MIAł PODOBNą SYTUACJę.

Gość ankaaaaaaaaaa
A moze uczulenie na slonce?Lec szybko do dermatologa,przeciez cos z tym trzeba zrobic

DO DERMATOLOGA ???? BłAGAM PRZECIEż ON NIE WIE CO MI JEST . BYłAM W SZPITALU DERMATOLOGICZNYM NA LESZNIE W WARSZAWIE. ZAPISUJą MI WAPNO I ELOCOM NA ZMNIEJSZENIE SWęDZENIA A NA SPUCHNIETA GęBE KTóREJ NIE MOGę POKAZAć BO LUZDIE DZIWNIE SIE PRZYGłADAJą WIęC NIOSZę OGROMNE OKULARY I CZAPKę. ZWOLNIENIE SPRACY MAM NA TRZY DNI BO PRZECIEZ Z TAKą TWARZą DO LUDZI ,NIE DA SIE WYJSC.

Gość ankaaaaaaaaaa
Jezu,wspolczuje ci!No ale kto ci tutaj doradzi,jezeli nawet dermatolog nie wie?A jak z tego wyszlas w zeszlym roku?I czy to faktycznie od salaty?

Gość MAM BARDZO SPUCHNIETA TWARZ
OD SAłATY NIGDY POROSTU NIE WIEDZą CO POWIEDZIEC DZIS IDę JUZ DO ALERGOLOGA I PEWNIE SIE DOWIEM ZE TO OD HERBATY. WYSYPKA MI SIE GOI CHYBA BO SIE ROBIą STRUPKI NA KROSTKACH ALE OPUCHLIZNA Z TWARZY NIC A NIC NIE ZMNIEJSZA SIE

Gość wyłącz capsa i poradź się
alergologa. jedyne co mogę ci polecić to kapiel w wodzie z krochmalem. kiedyś dermatolog mi zalecił jak miałam alergiczną wysypkę. trochę pomagało. odrobina maki ziemniaczanej rozbełtana w szklance z zimną wodą i wlana do gotującej się wody. robisz tak samo jak kisiel. potem to do wanny i moczyć się.