Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poulo

A ja mam szalone pytanko moze seksualna mapa Polski

Polecane posty

tzn gdzie stoja Tirowki ot taki glupi temacik no to ok zaczynamy?.

Gość nio faktycznie głupi temacik
:O:O:O

A co tam mozna czasami zadac takie pytankook to moze zaczne. Trasa wylotowa z Warszawy Ok Sekocina miejscowosc Lazy.

A kto mowi,ze chodze po prostu walnalem temat . Ps nie to mialas powiedziec

Gość tirdrajwer zygmunt
tirówki najwięcej biorą za pocałunek w usta z języczkiem, prawie 200 zł, nie opłaca się to anal jest za 50 zł ale to już takie opatrzone, wszystkim się znudziło

Ja tam nie wiem za ile biora tylko zadalem pytanko gdzie stoja.

Gość co
jak sobie radzisz z tyloma topikami?

Po prostu szukam swojego tematu poprzez wyszukiwarke ale to nie to mialas powiedziec wroc i popraw sie :)

Gość anal z gumka czy bez
??? czy ktos wie?

hmmm z tego co pamietam to przed lodzia kidys staly:O ale nie ja nie z tych co z nimi..... NIGDY NIE PLAC ZA TO CO MOZESZ MIEC ZA DARMO!!!!!!!!!!! to moja zasada:P ale duzo jezdze po polsce stad wiem:D

OO stary temacik ale podciane . Seksualna mapa polski odkurzona. A co myslicie ogolnie o nich czujecie niesmak moze podzwiacie za odwage,a moze urozmaicaja wdoki jadac przez nasz kraj. Ok to zapraszam do dyskusji

Seksulna mapa Polski odkurzona nie macie nic do powiedzenia no kurza stopa. Ok to moze zaczne jak tak sie wstydzicie :) Czestochowa-Warszawa most wlasciwie wiadukt nad rzeka Krzemionka ta sama trasa z tym,ze o 50 km dalej nie pamietam nazwy miejscowosci,ale to odcinek w lesie. No towarzysze i towarzyszki ruszcie glowkami(tfu glowami).

Gość pi pi piiiiiii
Jasne... podziwiamy za odwage i za to, ze urozmaicaja widoki... :O

No nie... Hehe,ale wiesz jak sie jedzie tyle godzin,a zadnych rewelacji za szyba nie widac to przynajmniej dobre i to.

Gość pi pi piiiiiii
Często jeżdżę w długie trasy i jakoś nie przeszkadza mi brak rewelacji za oknem ;)

heh dobre,ale ty przeciez jestes kobieta ty sie nie znasz ;). A tak na powaznie no naprawde niech ktos sie nimi zajmie nie wiem zlikwiduje czu cus,bo pewnie mozna sobie popatrzec i tak dalej ale w jakich miejscach one stoja przeciez moga spowodowac wypadek.

stoja na autostradzie A4 do Krakowa potem stoja w Polichnie jak jedzie sie w strone Warszamy I Na drodze z Wawy Do Katowic stoją co jakieś 10 Km Znajdziecie 1 :P:P:P:P

Hehe dobre. To moze ja cos dodam. Trasa E-7 miejscowosc Lazy chyba niedalko Warszawy. Trasa do Magdalenki ...

Hehe boze ale brzydale. Hehe trasa Warszawa-Lublin miejscowosc Zyrzyn chyba. Garwolin tylko chyba przed... No dawac dawac a noz widelec komus cos do lba strzeli i skorzysta:)

Ok czuje sie jakbym monolog glosil. Trasa E-7 fragment drogi mazurskiej za Ostroda pare kilometrow.

Gość poznański Pigalak

Gość bzyczek_elektryczek
no faktycznie szalony temat:) kiedys TIR pierd.... uderzyl taką to jak jej sekcje robili to caaałą tablicę Mendelejewa znaleźli...

Gość odpowiedź jest prosta
Tak się pytasz jakbyś nie wiedział, że stoją przed lasem, w lesie i za lasem i na parkingach, są takie, co zaczepiają i oferują usługę lub dają do zrozumienia, że chodzi o sex. Musisz wiedzieć, że są ubezpieczone przez swoich chlebodawców, którzy stoją w bliskiej odległości od oferującej usługę.

Gość boski enrike
między włocławkiem a kowalem czasami stoi nawet 8 haha tj. jak się jedzie na łódź krajową jedynką między włocławkiem a toruniem w sumie bardziej między ciechocinkiem a toruniem na krajowej jedynce czasami 2 stoją i jak by się pojechało dalej w stronę torunia a potem na obwodnice na bydgoszcz to jakieś 15 km i będzie stało pare księżniczek przed bydgoszczą też oczywiście włocławek - płock również włocławek - brześć kuj żadko ale też można spotkać w ciepłe dni ;) jednym zdaniem ujmując kurestwa nie brakuje