Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =zalamana=

wsza łonowa

Polecane posty

Gość =zalamana=

ratunku skąd to się wzięło wsza łonowa ja nie mam żadnych objawów żebym to miała a wyszło w cytologii

marsz do apteki!!! i pogadaj z partnerem(o ile go masz) bo to sie samo nie \"przwlokło\",sama wiesz co gdzie z kim i kiedy... powodzenia!

Gość =zalamana=
no samo napewno nie kurde ale my już długo razem jesteśmy sma nie wiem z nikim innym nie spałam a może to od czegoś innego?? :( a jak już to jak mu to powiedzieć??

Gość wesz a nie wsza

Gość pokarz mu wynik badania
i zapytaj co ma do powiedzenia na ten temat

Gość zaraziłaś się od swego faceta
najprawdopodobniej on spał z jakąś brudsak,od niej się zarazil a teraz zaraził Ciebie:-oZ powietrza to się nie wzięł:-P

Gość to wszy lonowe
zamieszkuja pochwe? ja myslalam ze wlosy lonowe :O

Gość monty66
zapytaj go wprost.moze to on z kims innym spal?

proponuje ci wydrukowac te strone i mu to pokazac z zapytaniem jak to jest mozliwe? weszlam na kilka stronek wszedzie pisza to samo:( bardzo mi przykro,ale Twoj partner chyba cos narozrabial:( o to stronka ( jedna z wielu) : http://pl.wikipedia.org/wiki/Wszawica

proponuje ci wydrukowac te strone i mu to pokazac z zapytaniem jak to jest mozliwe? weszlam na kilka stronek wszedzie pisza to samo:( bardzo mi przykro,ale Twoj partner chyba cos narozrabial:( o to stronka ( jedna z wielu) : http://pl.wikipedia.org/wiki/Wszawica

Gość =zalamana=
lekarz mnie zbadał i powiedział że u mnie nic nie widzi więc ja nie wiem skąd ten wynik mojemu facetowi nic nie powiedziałam bo boję się że niewiadomo co sobie pomyśli a jak to zwalczyć?? :(

Gość =zalamana=
już wszystkie strony na ten temat przeczytałam trochę go obserwowałam ostatnio ale u nigo też nic nie zauważyłam

ale skoro Ty jestes czysta i z nikim go nie zdradzilas(sama wiesz to najlepiej) to jest tylko jedna odpowiedz,to on cie zdradzil a jesli zrzuci na Ciebie to znaczy,ze jest zwyklym klamca, Ty wiesz co masz na sumieniu a czego nie i on tak samo,moze sie przyzna,moze zrzuci na Ciebie to wyjdzie \"w praniu\" idz do apteki i powiedz o co chodzi,na 100% cos maja.Powodzenia!

Gość monty66
no a lekarz nie zalecil tobie zadnych badan??

Gość =zalamana=
nie bo powiedział że u mnie nic nie widzi i że to może pomyłka zrezstą u mnie nie mają gdzie siedzieć jestem calutka ogolona i nic nie widać żadnych pasożytów

Gość może to laborantka miała na
rekach po badaniu poprzedniej pacjentki;P

Gość jokijoka
a niby skąd wesz łonowa w pochwie? to jakas prowokacja

Gość monty66
nie wiem jak tobie pomoc.a moze isc jeszcze do innego lekarza,zawsze wiecej pewnosci.albo do apteki i powiedz ze takie cos podejrzewaja ale nic tobie na to nie dali co masz zrobic??porozmawiaj z farmaceuta,ale najlepiej z kobieta.

Gość =zalamana=
on mi też tak powiedział bo jeżeli bym je miała to podobno byłoby to widać zresztą jakieś swędzenie a u mnie nic z tych rzeczy

Gość monty66
to sie nie martw .ale skoror u ciebie nic takiego nie ma to skad ta panika z ta wsza lonowa?

Gość jokijoka
Objawem głównym jest silny świąd ogólny, a sama wesz i jej jaja są widoczne w okolicy łonowej. Wesz może rozprzestrzeniać się na inne części ciała głównie kończyny dolne ale może zająć nawet rzęsy na twarzy, lecz nigdy nie zasiedli skóry owłosionej głowy. 1 sama byś odczuła gdybyś je miała 2 nie ma ich w pochwie 3 watpię że przy cytologii by to wyszło, badania nie w tym kierunku moze lekarz palnął głupi zarcik albo ty

Gość =zalamana=
po prostu wyszło w cytologii tylko nie napisał mi tego an wyniku badania tylko była doklejona karteczka czyli nie wiem nie był tego pewien

Gość monty66
jokijoka ma racje.ja tez czytalam o tym na wikipedii,i z tymi glupimi zartami to tez moze byc prawda. pozdrowionka.

Gość jokijoka
a co na tej kartce było napisane?

Gość =zalamana=
dzięki dziewczyny, bo nie chciałabym oskarżać mojego faceta o zdradę bo wieżę mu!przecież gdyby to była prawda to normalny lekarz chyba kazałby mi wykupić jakieś leki??sama nie wiem!!

Gość jokijoka
no własnie chciałam to napisać- lekarz gdyby wykrył naprawde te pasozyty to zaproponowałby jakieś leczenie- od tego przeciez jest

Gość =zalamana=
po prostu wiesz jak wygląda wynik badania cytologii???tam nie mam nic napisane!Lekarz miał tylko na niej przyklejoną karteczkę że w badaniu wykryto tą wesz, tylko zastanawiam się dlaczego tak mówił mi że nie jest tego pewien!!beznadzieja