Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NORCIA22

ON MNIE KOCHA A NIE MOŻE SIĘ ROZWIEŚĆ

Polecane posty

Gość NORCIA22

Jestem z nim od 1/5 roku niby mnie kocha, a nie może jakoś się rozwieść, mają dziecko , na dzień dzisiejszy wszyscy mieszkają odzielnie i oni i ja . Ostatnio powiedział, że dla dobra dziecka musi stworzyć dom z żoną byłam u niego na weekend spakowałam się i mnie zawiózł do domu i byłoby ok chcesz to bądź dla dobra dziecka z rodziną , niestety na następny dzień smsy, telefony, płacz i prośby bym wybaczyła nie mogę się zebrać by to zakończyć wiem, że on też w pewnym stopniu nie może się uwolnić myślę , że po części to moja wina bo mu wybaczam i spotykam się z nim,lecz gdy nie odpowiadam na jego smsy, telefony on dostaje furii i zaczyna mnie straszyć co ja mam zrobić by się od niego uwolnić argumenty, że dziecko jest najważniejsze nie przynoszą skutku ja go kocham ale wiem, że powinen być z rodziną z drugiej strony boję się związku z nim bo potrafi machać łapami i przemocą wymuszać bycie z nim co robić ????? jak się z tego toksycznego związku uwolnić .........?????

Gość nimfa wodna
isc do zony i wszystko jej powiedziec. ona wszystko rozwiaze i juz, poza tym kobieta zasluguje na prawde a ty na wolnosc i juz

Normalnie - postawić sprawę jasno - albo jesteś ze mną, na stałe i razem, albo nie, to bardzo proste. I nie ma, że żona, że dziecko. Jak chce stworzyć (a przypadkiem już nie stworzył, żeniąc się i płodząć dziecko?) rodzinę dla dziecka, to prosze bardzo, ale bez Ciebie oczywiście. Jak chce być z Tobą - prosze bardzo, ale najpierw rozwód, a potem wspólne mieszkanie. Dziwię się, że w ogóle weszłaś w taki trójkątny podejrzany układ. Co to znaczy - że nie może się rowieść? W naszym kraju już od dawna nie ma niewolnictwa. Nie \"nie może\" tylko nie chce i tyle. A inna sprawa, dlaczego nie chce. Ale to juz jego sprawa, nie Twoja.

Gość NORCIA22
Dziękuję Dziewczyny za słowa wsparcia wiem, żepowinnam być stanowcza i muszę się przełamać może faktycznie porozmawiać z jego żoną ale nie wiem czy ona jest świadoma tego co się dzieje ona chyba udaje,że wierzy ,że on mieszka z kolegą , drugie wyjście Ewy już realizowałam dałam mu czas do 10 czerwca by się zdecydował ale niestety skończyło się tylko na rozmowie,że wraca jednak do żony i co z tego kiedy przed chwilą przysłał mi znowu smsa,że kocha , tęskni ....itp, itd ja też coś do niego czuję ale wiem, że najlepiej mi kiedy jestem sama on mnie strasznie blokuje czuję się przy nim jak w wiezieniu ..... ani pospać ani poczytać jak chce ciągle mu się coś nie podoba jak tak można żyć przecież ludzie mogą być ze sobą i nie zawsze muszą ze sobą rozmawiać czuję się zmęczona jestem od soboty u siebie i czułabym się super gdyby nie telefony czy smsy tylko nie doradzajcie wyłącz i problem z głowy bo tak nie jest on potrafi dzwonić do mojej córki i wchodzić do mojego domu prawie na chama taki brutal...

Gość ucfgh r
powiedz zonie nie będzie miał juz powrotu tamta kobieta uwolni się raz na zawsze od tego chama i będzie miała spokój do końca życia sama wniesie sprawę o rozwód a ty się z nim męcz, dawaj się poniżac, szantazować, słuchaj grózb i z pokorą przyjmuj od niego ciosy

porozmawiaj z zona, ona rozwiaze to za niego. on sam tego nie rozwiaze, a z toba bedzie spotykal sie w takim ukladzie bo to jest dla niego wygodne. ma zone, w domu obiad ugotowany, wyprane,wyprasowane a z toba ma darmowy seks. nie wierze ze cie kocha, jestes tylko przygoda, do ktorej obecnosci przyzwyczail sie. pogadaj z zona bo byc moze tak jakty oszukuje sie i zyje w blogiej nieswiadomosci i nadziei ze on ja kocha.

NIE POZWÓL SOBIE NA TO ZEBY FACET CIE TAK TRAKTOWAŁ.MASZ DOPIERO 22 LATA!! CAŁE ZYCIE PRZED TOBĄ.FACECI ZAZWYCZAJ NIE ZOSTAWAIJĄ ŻON - POWODZENIA

Dałaś mu czas do namysłu i on zdecydował - wraca do żony. Co chcesz jeszcze usłyszeć?

Gość ja piernicze
macha lapami jest zaborczy to uciekaj od niego bo cie zdominuje i bedzie po tobie

Gość ania 28
widzisz ja byłam w tej sytuacji, moj facet też mówił że jest z żoną tylko ze względu na dziecko, ja mu wierzyłam i tak oto stałam sie jego kochanką. W końcu jego żona się o nas dowiedziala i wyrzuciła go z domu, teraz jesteśmy już małżeństwem, ale ja nigdy nie będę wiedziała czy on by od niej sam odszedł, czy nie, Teraz jestem mądrzejsza, i żałuję że nie powiedziałam mu wtedy " o.k. tak bardzo mnie kochasz, ja ciebie też , ale skoro nie możesz odejśc od żony teraz bo dziecko - to spotkajmy się jak się zdecydujesz bo niezamierzam być Twoją kochanką". Wtedy bym wiedziała czy rzeczywiście on ze swoją żoną juz nie spał i jej nie kochal, czy nasze małżeństwo nie jest przypadkiem efektem skoku w bok który się wydał. Twoja sytuacja jest jeszcze gorsza, bo piszesz że twój facet :" macha łapami" - jedyne rozwiązanie - zakończ ten związek, bo chyba nie chcesz spędzić życia z damskim bokserem. I nie pisz że się nie da tego skończyć - jest policja w tym kraju, jest jego żona, a ty jesteś wolnym człowiekiem i nikt nie ma prawa Cię do niczego zmuszać, nie zachowuj się jak żona która boi się odejść od męża.