Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taśma

Paznokcie...pytanko

Polecane posty

Gość taśma

Chcę zrobić na kilka miesięcy tipsy.Ale słyszalam ze jest jakis zel ktorym maluje sie plytke i powoduje ze paznokietki są bardzo twarde.Pozostaje tylko od spodu pomalowac kredką na biało.Znacie cos takiego? A jeśli nie to, to jakie tipsy wyglądają bardziej naturalnie-chce zrobic króciutkie ok.7mm. Dajcie mi rade.

Gość ja tez myslalam
nad tipsami bo w ogole nie rosly mi paznokcie ale postanowilam sprobowac jeszcze raz i kupilam odzywke MANHATTAN (taka na porost paznokci" i teraz mam tak sliczne paznokcie jakich jeszcze nigdy nie mialam i wszyscy mysla ze to tipsy ale to na szczesciemojenaturalne:sliczne,dlugie i mocne

Gość kwiatka
Polecam odżywkę Sally hansen złotą lub srebrną. Jest dość droga ok 40zł ale rewelacyjna. Kupiłam mnóstwo badziewia w róznych cenach od kilku do kilkunastu zł ale ta jest super. Naprawde warto.

Gość taśma
Poważnie?:) A jaka cena tej odżywki?:)

Gość ja tez myslalam
no wlasnie mi ta zlota niestety nie pomogla wcale-pieniadze wyrzucone w bloto..ale ta manhattna za 12 zl jak dla mnie rewelka

Gość taśma
No dobrze a jak z tymi tipsami?Ktore wygladaja bardziej naturalnie?:)

Gość ja tez myslalam
no wlasnie po to proponujemy odzywki zebys sie jeszcze raz nad tymi tipsami zastanowila i wstrzymala

taśma - tipsy na kilka miesięcy jeszcze bardziej zabija Twoje paznokcie. Ja tak sobie zrobilam na szybko bo połamałam przed slubem. Były dobrze do czasu az ich nie zdjelam. 6 miesiecy czekalam az odrona mi nowe pazury. Paznokiec pod tipsem jest bardzo zmęczony bo zanim go obkleja akrylem czy czym takim to jest spiłowany tak z wierzchu a przez to i cienszy. Więc jelsi mozesz to ratuj je odzywakami :)

Gość taśma
Ok,dziękuje:) Napewno zaczne od odżywek:) Tylko ciekawi mnie tez żel:) Siostra mi o tym mówiła.Te to nie są tipsy tylko jakies utwardzanie żelem czy coś:( nie znam sie na tym a chcialabym sie dowiedzieć na czym to polega:)

Gość kajala
moja koleżanka po zdjęciu tipsów miała tak miękkie paznokcie,że bała się do nich dotknąc.Stwierdziła,że nigdy już sobie ich nie zrobi.

Gość kajala
a miała właśnie robione tym żelem.