Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kusia 20

nie wiem co mysles!!!!

Polecane posty

Gość kusia 20

hej mam pytanko,wczoraj kochalam sie z chlopakiem i jako zabvezpieczenia uzywalismy prezerwatywy i nie doszlo do wytrysku we mnie bo byl to stosunek przerwany, chodzi mi dokladnie o ten ply;/ bo wczesniej dotykalam jego penisa i byl wiglotny ,bo napewno byl ten plyn a nastepnie po 5 minutach dotykalam prrzerwatywy rekami,tzn ,poprawialm ja,i mam pytanie czy pleminki ktore sa w plynie mogly sie przedostac z reki na prezerwatywe?i czy moglo dojsc do czegos????proszeo szybka odpowiedz z gory dzieki

Gość **gwiazdeczka**
Wszystko może się zdarzyć, ale mi i mojemu chłopakowi dwa razy gumka pękła i nic się nie stało!!!myślę że będzie ok!!!nie tak łatwo zajść w ciąże!!!

Gość kusia 20
wlasnie mi chodzi o to czy ten plyn moze z reki na prezerwatywe przeniknac i czy pozniej jak dochodzi do stosunku czy mgoly z prezerwatywy przenikac i czy mogla zajsc do zaplodnienia,boje sie;/;/

Gość **gwiazdeczka**
Właściwie mogło ale nic nie pisałaś na temat w którym dniu cyklu kochaliście się, bo to ważne. Nie martw się!!

Gość kusia20
to bylo w 12 dniu cyklu!!!!

Gość kusia20
to bylo w 12 dniu cyklu!!!!

przy pigulkach dc nie ma znaczenia bo owulacja nie wystepuje,chyba,ze masz objawy ktore moglyby wskazywac,ze mimo wszystko sie odbyla...ale to raczej niemozliwe

Gość kusia20
kurde mam nadzieje ze nic tam nie zaszlo :( uspokoilam sie troche,

Gość nie konie cznie
w wydzielinie przedwytryskowej, a ona jest zawsze sa miliony - najsprawniejszych i najsilniejszych plemnikow i to najczesnciej z nich dochodzi do zaplodnienia (ale o tym sie nie mowi bo jest za malo dzieci i rzadowi zalezy na wpadkach)

miliony plemników to jest w pewnej ilości spermy a nie w wydzielinie w płynie ejakucyjnym, w płynie tym mogą znajdować sie plemniki ale nie muszą a jeśli się znajdują to ich ilość jest mała w porównaniu ze spermą. Niektórzy faceci wcale nie wydzielaja płynu ejakucyjnego... z facetami jest różnie tak jak każda kobieta ma inny organizm tak i każdy jeden facet inaczej funkcjonuje. Ale to prawda, że można zajść w ciąże przez płyn ejakucyjny, świadczą o tym zawodne stosunki przerywane...