Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała niunia523

Problem

Polecane posty

Gość mała niunia523

Mam pewien problem, poznałam bardzo fajnego mezczyzne, jest starszy ode mnie ok 10 lat nie bede pisala dokladnie o ile. Jest po rozwodzie, ma 3 dzieci, zona go zostawila. Problem w tym,ze on mi sie podoba i ja mu tez, ale mam obawy czy taki zwiazek ma szanse przetrwac, ja kocham dzieci i one mi nie przeszkadzaja, chodzi tu o moja rodzine i jej reakcje. Musialbym wyjechac ze swojego miasta chociaz to mnie nie przeraza. Chcialabym sie dowiedziec czy ktos z Was lub Waszych znajomych jest w takim zwiazku lub co myslicie o takich zwiazkach.

Gość A co to ma
za znaczenie co myslimy o takich zwiazkach ? Nie rozumiem.

Gość mała niunia523
pytam ogolnie czy taki zwiazek Waszym zdaniem ma szanse przetrwac albo czy ktos moze jest w podobnej sytuacji.

Gość On podoba sie tobie ...
i to wystarczy zeby tworzyc stały związek ? Tym bardziej, ze facet ma 3 dzieci, dzieci tobie nie przeszkadzają (tylko nie wiem w czym) i kochasz dzieci ... Kochac dzieci w ogóle, a mieć 3 dzieci 24 godziny na głowie, troszczyc się o nie, byc z nimi jak sa zdrowe i jak chore ... to jest różnica, nie uwazasz?

Wiesz w czym widzę problem ? W twojej wypowiedzi. Sądzę po prostu, że sama jesteś jeszcze dzieckiem ...

Gość ha ha ...............
Dobre sobie ... " czy taki zwiazek Waszym zdaniem ma szanse przetrwac" ... Uważasz, ze na tej podstawie co napisałaś, na podstawie tych 3 zdań ktos tobie powie czy związek ten przetrwa. Dziewczyno, pomysl zanim cokolwiek napiszesz, MYSLENIE NIE BOLI ha ha ha

Gość japońska róża
to zależy m.in. od tego, ile macie lat. bo 10 lat różnicy, gdy Ty masz 25 a on 35 to nie to samo co wtedy, gdy Ty masz 17... No i przede wszystkim od Waszej dojrzałości, a sądząc po poście też nie jestem pewna, czy się nią charakteryzujesz.

Gość mała niunia523
nie chce pisac szczegolow, a jezeli ktos nie chce odpowiedziec na pytanie to niech sie nie wypowiada.