o co kaman 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 pęknieta prezerwatywa?? czy mozna tego nie zauwazyc?? robia sie jakies małe dziuereczki czy jak peknie to na pewno to zauwaze? tylko prosze sie nie smiac :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na pewno zuważysz lub Napisano Czerwiec 12, 2006 poczujesz jak pęknie:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i się nie nadyma Napisano Czerwiec 12, 2006 :o:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 zmienia kolor i staje sie bardzo goraca:) nie mozna nie zauwazyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 tzn?? jak peknie to po prostu sie zsunie z głowki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i się nie nadyma Napisano Czerwiec 12, 2006 tak...i nasunie na stopy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheheheheheheheh Napisano Czerwiec 12, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ja tez chce wiedzieć Napisano Czerwiec 12, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 buhaha nie mozecie podejsc do sprawy normalnie tylko sie nabijacie kurde co za problem napisac jak to jest gdy peknie i koniec a nie zaraz głupie docinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi kiedys.. Napisano Czerwiec 12, 2006 zostala w srodku:P też myśle że nie da sie nie zauważyć...jak pęka to już hoho;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 do Twjego pytania nie mozna podejsc normalnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anabel Napisano Czerwiec 12, 2006 niech ktos napisze bo ja tez chce wiedziec.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i się nadyma Napisano Czerwiec 12, 2006 jak do większości tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 ja odpowiem z wlasnego doswiadcznia,ze dziurka moze byc niewielka i przy scisniecia dopiero sie widzi ze wylatuje zawartosc a moze sie i taka zrobic(przy małej wilgotnosci pochwy i duzym tarciu:P) ze glowka cala przejdzie i zostanie sweterk z dziura na glowe:P teeeeee bleblus...znow bedziesz czekac na @ z niecierpliowscia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 no to podejdz nienormalnie albo sie w ogole nie udzielaj, ja tu nie pisze zeby wam okazji do smiechu dostarczyc tylko zeby sie dowiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anabel Napisano Czerwiec 12, 2006 a może byc tak że peknie i sie tego nie wie..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 no mam nadzieje ze nie no name hehe poza tym pierwsze dni cyklu raczej bezpieczne a jak tam twoj okres, jak sie czujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 to nie wiem czy sie dowiesz ale troche rozrywki dostarczysz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi kiedys.. Napisano Czerwiec 12, 2006 ej...no przy związywaniu chyba widać...nawet jak mala dziurka to sie zobaczy że coś nie tak.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 sieeeee nie czuje, znieczulica, okresu nie ma,test negatywny(hhmmmm) stawiam na 55 dc:) obstawiamy? :) kto wygra falszke stawia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi kiedys.. Napisano Czerwiec 12, 2006 mi zawsze pekały na calego...bo sucha byłam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anabel Napisano Czerwiec 12, 2006 kurwa, nie straszcie ludzi.. jak dobrze załozona i dobrana to ponoc nie ma siły żeby pękla.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 a czemu akurat 55 dc? ja tam wierze ze dostaniesz ten okres, cała przyjemnosc ze dostarczyłam rozrywki i polecam sie na przyszłosc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anabel Napisano Czerwiec 12, 2006 kurwa, nie straszcie ludzi.. jak dobrze załozona i dobrana to ponoc nie ma siły żeby pękla.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 no ja sucha raczej nie jestem ale chyba nic nienormalnego jest ze moze sie facetowi zsuwac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaa Napisano Czerwiec 12, 2006 ja czułam jak pękła - trach i już, ale na szczęście nie byla jeszcze pełna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i się nadyma Napisano Czerwiec 12, 2006 dlatego zawsze przed trzeba trochę upic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 12, 2006 bleblus 55 dc bo mialam pooozno owu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fgm Napisano Czerwiec 12, 2006 Z doświadzcenie: czasami może być mała dzirka i widać dopiero gdy się ściśnie. Przecież nie nadyma się i nie robi bum ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaa Napisano Czerwiec 12, 2006 cześc no_name - jak się masz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach