Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiała nieśmiała...

Jak go sprowokować...

Polecane posty

Daję sobie 2 tygodnie, bo w tym tygodniu ma zajęty czas przygotowaniami do ważnego egzaminu, a takie coś wymaga spotkania i rozmowy w 4 oczy. Ja jeszcze poza tym muszę pogadać z inną przyjaciółką, bo starałem się o nią ostatnio, ale zdecydowałem się na inną.

Gość ja tak mialem
pigulka gwaltu ;) :P ?

Za pierwszym razem ustaliliśmy przyjaźń (jeśli chcę), bo Ona miała złe doświadczenia z przeszłości i nie ufała facetom.

Gość a co tam
to wszystko mogłoby być prostsze....

Byłoby prostrze, gdyby ludzie potrafili być ze sobą szczerzy. Precz z kłamstwem i obłudą!

Gość a co tam
a Ty potrafisz być szczery?

Gość smiała nieśmiała...
I powrót już :)

Gość a co tam
jak ostatnim razem byłam szczera wobec drugiej osoby, wcale mi nie obojętnej, to zostałam w taki sposób potraktowana, że odechciało mi się wszystkiego, to strasznie boli

Gość smiała nieśmiała...
Anonimek - co ty sie tak na te przyjaciolki swoje uparles? jednej nie chcailes, teraz chcesz druga... troche tego nie rozumiem... dla mnie przyjazn to przyjazn... Mam 2 przyjacieli i to bylby dla mnie koniec swita gdyby ktores z nas zakochalo sie w sobie... Dla mnie wtedy to nie bylaby przyjazn... Ale to tylko moje zdanie i na ogol ludz sie z nim nie zgadzaja...

Gość smiała nieśmiała...
a co tam - wiesz co... ja wole byc szczera... przynajmniej wtedy wiesz na czym stoisz i jestes w stanie uniknac jakiegos palanta za przeproszeniem... Ja mam nadzieje, ze ten moj niedoszly nie jest taki...

Gość ja miałam tez tak
dziewczyno ja miałam tak samo jak ty i juz sie zaczynałam zastanawiac czy ze mna ok czy z nim czy nie jest moze gejem;) ale jak to sie mowi wziełam sprawy w swoje rece i teraz jestem z tego powodu bardzo zadowolona :D

Gość a co tam
nadzieja dobra rzecz, też kiedyś ją miałam otworzyłam się przed nim, no starałam się (bo nie jestem tak do końca śmiała jak mi się wydaje) w każdym razie dałam mu do zrozumienia co czuję, kim dla mnie jest ,co znaczy itd., w odpowiedzi usłyszalam pusty śmiech wolałabym pozostać nieświadoma wiesz- wszystko można powiedzieć na wiele sposobów

Gość smiała nieśmiała...
ja mialam tez tak - no ale w koncu co zrobilas? Bo wiesz to spotkanie juz jutro ;) a co tam - ja jednak wole byc uswiadomiona, chocbym miala swoje przeciepiec... Nie mowic co sie czuje jest zle, bo sie meczysz... Mowiac, duzo ryzykujesz, ale ile mozesz stracic... Ale to tez tylko moje zdanie... Ale przykro mi ze zostalas tak potraktowana... Nie wykluczam ze ze mna bedzie podobnie... Moze jestem glupia, ale w koncu nadzieja matka glupich ;)

Gość a co tam
i nie mówię o wyzbyciu się szczerości, bo szczerym należy być zawsze i wszędzie, na tyle na ile można w danym momencie mówię o tym, że trzeba ponieść ewentualną konsekwencję swojej szczerości, bo może ona być b.przyjemna ale zarazem może okazać się nie do przełknięcia

Gość a co tam
naprawdę jesteś gotowa na to co usłyszysz? bez względu na to co to bedzie?

Gość ja miałam tez tak
niewiem jakie sa wasze relacje czy widzisz ze mu sie podobasz jak sie wobec ciebie zachowuje szuka okazji zeby sie do ciebie zblizyc czy totalnie nie ??? mowi jakos miło czule moze ?? powiedz cos wiecej to moze ci cos podpowiem ...

Gość smiała nieśmiała...
jestem chyba na to przygotowana... Ale mam nadzieje, z wszystko bedzie ok... Tzn., jesli jakos sie uda to i tak bedzie trudno, bo on ma w ogole stad wyjechac (stad gdzie mieszkam) ale teraz o tym nie mysle... Mam czas do konca czerwca... Ale chce jutro jakos podzialac, zeby choc te 3 tygodnie spedzic myslac 'my' a nie 'ja' i 'on'...

Gość smiała nieśmiała...
O to samo wczoraj moi przyjaciele pytali... A ja nie wiem... :( Wiem, ze sie usmiecha do mnie ladnie ;) ze w koncu zaczal mi w oczy patrzec i tez sie usmiecha ;) i jak wczesniej pisalam w koncu nie usiadl na przeciwko mnie tylko obok mnie... To sa takie zupelne pierdoly... A tematu my nie bylo, sa wszystkie oprucz tego... Szkola, sesja, wakacje, znajomi - czyli tzw. standard... Wiec nie wiem w koncu jak to jest... :(

Gość smiała nieśmiała...
Nie wiem czy to ma znaczenie, ale osoatnio chcial mi dac kurtke, a ja sie uparalam ze nie chce :P I marzlam ;) A jakies cos czule...? Raczej nie... jest strasznie powscigliwy i strasznie niesmialy... Powiedzial tylko ze mam ladny i przyjemny glos... :P I cos w stylu ze jestem inna od innych dziwczyn... No takie pierdoly naprawde :)

Gość a co tam
pierdoły? Ty nie wiesz chyba co mówisz przecież właśnie od tego się zaczyna oj Ty to jesteś..... no nie mów, że mamy wykładać podstawy

Gość a co tam
a ta kurtka.... zmarnować taką szansę :D

Gość smiała nieśmiała...
Bylam z kims dlugo, dlugo zapominalam i juz chyba zapomnialam jak to jest sie z kims spotykac ;) A wlasnie juz za dlugo sama jestem :) I w koncu uwierzylam, ze nie musze byc kobieta ktora kocha tylko raz ale np dwa... Gdy on sie pojawil :) I nie chce starsznie tego zmarnowac... A poprstu tesknie juz za tym zeby sie przytulic do mezczyzny... :) I jeszcze takiego :P

Gość smiała nieśmiała...
A co do kurtki to wiem :P Ale madry czlowiek po 'szkodzie' ;)

Gość a co tam
to jak będzie padać... to pamiętaj... albo mokniecie razem.... albo... zresztą sama wiesz

Gość smiała nieśmiała...
na deszcz to ja jutro nie licze :P Za ladna pogoda sie zrobila :) Choc przed chwila burza u mnie byla :P A jak juz zacznie padac to pewnie wrocimy do samochodu, odwiezie mnie i na tym koniec... :P

Gość smiała nieśmiała...
No dobra ja tu opowiadam o tym wszystkim, ale w koncu jak to jutro rozegrac... Jak sie troche zbiore w sobie to moze na chwile pokonam te swoja dziwna niesmialosc... ;) No bo nie wezme go za reke ot tak ;) Myslalm o kinie, ciemno i mozna sprobwac, ale poki co nie ma na to czasu bo sesja jest i nauka :( A ja wlasnie zamiast sie uczyc to smece wam tu :P

Gość ja miałam tez tak
powiem ci tak gdybym ja nie przejeła inicjatywy nie miała bym go dzis bo on sam by niczego nie zrobił wiec jesli masz ochote i zalezy ci na tym zeby kontynuowac to to sama niby przypadniem wez go za reke zobaczysz jego rekakce jak podłapie i wezmie to dobry znak ze mozesz dalej ...;)

Gość smiała nieśmiała...
heh... to inaczej... zanim ja jutro zlapie go za lapke to rok minie a zanim on mnie to 100 lat ;)

Gość ja miałam tez tak
nie musisz go zaraz brac za reke tylko sie delikatnie otrzec :D

Gość a co tam
słuchaj, słuchaj, dobrze tu prawią