Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annulia

Nie chce poznać mojego dziecka

Polecane posty

Gość Annulia

Spotykam się z chłopakiem w wieku 29 lat od 3 miesięcy, przyjemnie spędza mi się z nim czas kino dyskoteki wyjazdy w góry. Jednak mam syna w wieku 8 lat. Chcę aby się poznali, jednak chłopah unika jak ognia odwiedzin mnie w domu(mieszkam z rodzicami) nawet nie ma ochoty ani porozmawiać ani nawet zobaczyć moje dziecko. Dla mnie sytuacja na którą nie mam pomysłu

Gość Niestety też nie lubię
cudzych bachorów, normalna sytuacja wielu mężczyzn nie potrafi zaakceptować czyjegoś dziecka

Gość yves
wiesz, jesli chcesz zeby to byla przelotna znajomosc, to olej to.. ale jesli szukasz powaznego zwiazku, to ja bym sie nad tym baaaardzo zastanowila.. to nie prawda, ze faceci nie lubia cudzych dzieci.. sa w stanie zaakceptowac takie dziecko, pokochac je i traktowac jak wlasne... poza tym co? wyzekniesz sie dzienka dla chlopaka?? zapytaj go wprost, o co chodzi, dlaczego nie chce poznac Twojego dziecka... jesli np boi sie ze nie spodoba sie mu albo cos takiego to ok, ale jesli Ci powie ze nie ma ochoty miec kontaktu z cudzym dzieckiem to lepiej daruj go sobie juz teraz :/

Gość Annulia
Chce mieć jakiegokolwiek chłopaka. To mój pierwszy od 2 lat. Nie wiesz jak to jest jak nie masz powodzenia a jak już kogoś znajdziesz to po informacjio dziecku ucieka

Gość Czterdziestolatek
Annulia, jeśli chcesz mieć "jakiegokolwiek" chłopaka to go właśnie masz. Jeśli chcesz mieć partnera na dalsze życie to zapewniam Cię, że to nie TEN.

Gość ŚWIĘTE SŁOWA
Czterdziestolatek -KU

Gość mysirka
wiesz to nie tak ja jestem z facetem ktory ma 2 dzieci jest samotnym tata kiedy mi powiedzial o dzieciach a zaznacze ze zrobil to na samym poczatku znajomosci to mi to nie przeszkadzalo ale kidy przyszedl czs aby je poznac to tez panikowalam ze one mnie nie polubia i wogule nie zaakceptuja wiec mysle ze to normalne ze twoj chlopak w jakis sposob unika pierwszego spotkania ale mosisz z nim szczeze porozmawic ze twoj synek jest dla ciebie bardzo wazny najwazniejszy i jesli jemu choc troszke zalezy na tobie to ty chcesz aby poznal twoje dziecko

Gość To prawda...
jezeli chcesz miec jakiegokolwiek chlopaka to go masz. Widocznie dla ciebie ważne byle spodnie.

Gość Jeżeli facet ciebie
kocha i wie, że masz dziecko to kocha rowniez dziecko i jest z toba i z twoim dzieckiem, bo mu zalezy na tobie ... Obawiam się, że trafiłas na nieodpowiedniego faceta i zastanow się czy ma sens ciagnac ta znajomość dalej ... oby z tego nie bylo nastepne dziecko ... Po twoich doswiadczeniach życiowych dziwię się tobie, że tak lekko podchodzisz do związku. Na co ty liczysz ?

przemyśl dokładnie czy ten chłopak jest wart tej znajomości,wierzę że chcesz kogoś miec ale dziecko jest najważniejsze teraz moja siosrta jest w takiej sytacji,poznała chlopaka ale bała mu się powiedzieć o swoich córkach i ktoś ją wyręczył ,ale facet i tak chce je poznać ,mam nadzieję że w końcu życie i jej i tobie się ułoży

Gość Powinnas wiedziec
ze sa w życiu rzeczy wazne i najważniejsze ..., a dla ciebie co jest najwazniejsze ? Mam nadzieje, że nie byle facet ... Gorzej jak facet chce się tylko zabawić, a ty myślisz że schwyciłaś Pana Boga za nogi ...

Gość gregor29
Używanej bym nie chciał a co dopiero taką z bachorem

Gość kkh
Gregor, ponieważ myślisz i czujesz płytko to i płytką miłością będziesz obdarzony lub jej wogóle nie poczujesz ale to twój problem. Idź z nim na inny topik.

Gość Do ...gregor29
To forum dla osób dorosłych a nie dla dzieci, więc wynocha stąd smarkaczu

Gość Bedąc na twoim ...
miejscu sprawa byłaby dla mnie oczywista - dziecko dla mnie jest jest najwazniejsze, jest czymś najlepszym i najbardziej nieprawdopodobnym co moglo mi się przytrafić, poza dzieckiem tak na prawdę to nie mamy nic. Dziecko to mój nacenniejszy skarb, moje srebro, złoto, drogie kamienie, a gdy to mamy to chronimy i pielęgnujemy ... Dziecko jest częścią mnie, jeżeli facet nie akceptuje mojego dziecka, ignoruje je, to na pewno nie ma u mnie szansy. Nie zalezy mi na tym zeby mieć faceta, ważne dla mnie jest to jakim jest czlowiekiem i najważniejsze żeby miał serce i rozum ... a reszta jest do zdobycia :-D Pozdrawiam i zastanów się, czy trafilaś na odpowiedniego partnera, życzę szczęścia

Gość Anunulko ...
moze sie odezwiesz ? Moze warto zebyś spojrzała trochę z boku i zastanowila się, czy facet jest ciebie wart ? Zasada, że z braku laku dobry kit na pewno nie jest dobra. Przecież to twoje zycie i twojego dziecka, nie chcesz je chyba zmarnowac, a poza tym myslę, ze wszystko przed toba, spotkasz kogoś z kim bedziecie szczęśliwi ...

Gość japońska róża
Mój brat miał 29 lat jak zaczął się spotykać z dziewczyną, która miała kilkuletnią córeczkę. On ciągle do niej jeździł, chodzili z ta małą na spacery, do zoo i w ogóle. Ja ciągle tylko słyszałam o tej małej. W pewnym momencie stwierdził (po jakiś 2-3 miesiącach), że ta dziewczyna jednak nie jest dla niego. Mógłby się z nią jeszcze jakiś czas spotykać i zobaczyć co i jak, ale uznał, że nie chce, żeby dziecko się przywiązało i potem cierpiało - by jest duża szansa, że oni jednak razem nie będą. I się z nią rozstał. On nie jest jakimś cudem, ale jest wobec ludzi w porządku, nie bawi się nimi. Dlatego chciał poznać córkę tej dziewczyny (i szybko zerwał, jak uznał, że to nie to). Jeśli facet traktuje Cię poważnie to będzie chciał poznać Twoje dziecko. Jeśli by się obiawiał, czy ono go zaakceptuje, to by Ci o tym powiedział jeśli tylko jest dojrzały (a niedojrzałego chyba nie chcesz). Jeśli tego unika, co coś jest nie tak(może też się boi, że dziecko się przywiąże, a Ciebie nie chce, a może po prostu nie traktuje Cię poważnie). Uważaj na niego.