Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalama

jestem załamana, mam 18 lat i biust o rozmiarze zero...

Polecane posty

Gość zalama
wlasnie wczoraj mama kupila mi oxycord na krostki te dwie pod bluzka.

Gość mjj
mi dopiero urosly jak mialam 20 lat wiec nie przejmuje sie ale idz do ginekologa

Gość zalama
no tak ale zarost mi rosnie a cycki nie.

Gość sensuality
a mnie rosną i rosną tak że cholera nie mogę ich powstrzymać Kużwa poradżcie co mam z tym fantem zrobić. Wyciać w cholery czy cuś?

Gość zalama
po 1 to ktos sie za mnie podszywa po 2 staram sie polubic siebie, ale na kazdym kroku cos musi mi przypomniec ze mam male cycki i to mi sprawia przykrosc, a ogolnie staram sie zwlaczac ten kompleks po 3 nosze zerówki, cycki prawie w ogole nie odstaja jesczez jak mam stanik i bluzke jakas powiekszajaca biust to wydaje sie ze jednak cos jest, ale ogolnie to jestem plaska;( po 4 to nie chce operacji, nie mam pieniedzy, a tez nie chce zeby moje zycie bylo zawladniete tym ze mam male cycki po 5 szukam tu pocieszenia i zrozumienia z waszej strony, do moich znajomych wstydze sie o tym mowic chociaz pewnie sie domyslaja;/ :(

hmm ja mam 75A, ale przez to,ze jestem chuda...jak bede miec kiedys kase to se zrobie silikon i problem z glowy:P

wg mnie too kwestia wagi..bo ajk ktos am duża nieodwage to biustu nie ma...jak pare kilonadwagi ma i to obszerny..ja tam nie mam zamiaru ani grama przytyc w tylko w tym celu by miec wiekszy rozmiar :O

Gość a ja mam 25 lat i tez 0 biustu
I kiedys sie tym przejmowalam, a teraz mam to gdzies. kupilam sobie fajne biustonosze z reserved i udaje ze mam . a faceci sie najczesciej na tym nei znaja, a jak juz sie jakis "zlapie" to bedziesz miec pewnosc ze na pewno nie na cycki ;) no i przeciez Cie nie rzuci przez cycki. Mnie troszeczke rosną jak robie sie grubsza (robia sie zero i pol ;) ale moj facet wcale nie jest zadowolony, wolalbym zebym byla dalej taka szczupla bez wzgledu na rozmiar biustu. pozdrawiam :)

Gość ale jak to jest kupujesz
staniki, które sprawiaja , ze w ubraniu wyglądasz jakbys miała biust, ale kiedys trzeba sie rozebrać przed facetem i co wtedy?

Gość heh sama jestem zdziwiona
ale b.czesto spotkalam sie ze faceci nie znaja sie na biustach, ani biustonoszach, ani jak wygladaja prawdziwe, jak sztuczne. I uprzedzam wszystkich przemadrzalych, ze ci faceci nie byli debilami :P I jak sie rozbieram no to jest ok. Facet pewnie sie dziwi ze troche male ;) ale na II dzien widzi mnie w seksownej bluzeczce w ladnym staniczku i znowu ma ochote. Sama nie wiem jak to sie dzieje... powaga. :D oczywiscie te staniki to nie powiekszaja ze mam od razu B, bez przesady. sa bardzo umiejetnie dobrane ;)

Gość artystka na fazie
z tymi diane to prawda- ja nosilam zerowke a w wieku 14lat zaczelam kuracje diane35 i kilka cm od razu uroslo z tym ze... przestalam je brac i potem juz dalej nie ruszylo w ogole:P

Gość 70DD
A ja mam 19 lat, waże 45 kg, mam 168cm wzrostu i wieeelgachny biust 70DD. I wcale nie żartuję. To jest moja życiowa porażka. Ciąglę słyszę jakieś głupie komentarze, docinki... Zero biegania (bo mam wrażenie że podskakujący biust zaraz się urwie). O ćwiczeniach na wfie nawet nie wspomnę. Mieliśmy ostatnio skakanie na skakance. Myślałam żę umrę ze wstydu, jak się wszyscy przyglądali na moje prawie obijające się o brodę piersi. :-(. O bólu przy okazji już nie wspomnę... Masssakra!! Robią mi się rozstępy. I wcale nie przez źle dobrany stanik. Bo kupuję naprawdę dobrej jakości bieliznę (a jaką ma cenę!!!Załamka!)I bardzo chętnie zamienię się na miseczkę A. Gdyby się tylko dało... Pozdrawiam

Gość gonzales
malutki biuscik musi byc super :) chcialbym taki popiescic :D

Gość gonzales
:)

Gość gonzales
zajadam się czarnymi kuleczkami wydłubanymi spod prawegp podłokietnika ulubionego fotela mojego taty. Mmmm pychota ;-)

To obrzydliwe jak kobieta nie ma cycków. sex jak z facetem

Gość gonzales
jak z facetem? czyli sexiłeś sie juz z facetem ze masz porównanie?? :D :classic_cool:

Gość malowana lala
hej. Ja też nie mam dużego biustu, a bardzo bym chciała. Kiedy przytyłam (w zimę) faktycznie "przytył" też biust, ale nie mam zamiaru mieć nadwagi jedynie dla piersi. Co do tabletek chyba Diade 35, to słyszałam wile negatywnych opinii, czytałam o tym nawet na kafe. A tak wogóle, to najważnejsze jest to, jakie/jacy jesteśmy "we wnątrz".

Gość ipipipiipipipi
ja nosze zerowke, moja mama w moim wieku tez miala taki rozmiar piersi, a po jednym dziecku (po mnie:D) urosly jej do duzego C i tak juz zostalo. a ja sie zastanawialam dlaczego ja mam takie male jak babcia i matka maja duze heheh ale nie chce az takich duzych piersi w przyszlosci jak ona :(

Gość Larousse
Autorko mam taki sam problem jak ty ,18 lat ,biustu zero!!! Moja młodsza siostra ma większy :/ Nawet 70A na mnie jest za duze... Na codzien chodze w push-upie to jest w miare znosnie ale teraz w lato ,upały? :/ Wychodzisz na plaże? Ja w tamtym roku raz wyszłam ,w tym chyba już sie nie odważe :( Mam niedowage i zamierzam brac tabletki ,żeby przytyć troche ,w każdym miejscu ,mam nadzieje ze w piersiach też ,no i mam nadzieje ze sie uda, choć moja siostra chudsza a biust ma :/

Gość luuudzie plaza to nie problem
kupcie sobie dobre biustonosze!

Gość mam kolezanke
która była płaska jak facet do 20 roku zycia a teraz ma 30 i naprawde ładne kształtne male piersi takie 70/B inna natomiast miala 18 jak jej zaczęły rosnąć już wszyscy mysleli ze nigdy nie urosną chlopaki za nią krzyczeli w szkole" z przodu plecy z tyłu plecy pan bóg stworzył cie dla checy" dziewczyny gdybyście wy teraz zobaczyły jakie ona ma piersi ma idealną bardzo okrągłą stercząca miseczkę C najladniejsze piersi jakie w zyciu widzialam wiec ja tam bym po postu poczekala a nie zalamywala sie na twoim miejscu

Gość mam kolezanke
ipipipiipipipi bo widocznie tak jak ja masz po tacie :P ja mam 70 B a w mojej rodzinie wszystkie kobiety są szczuple i mają od C w górę a ja po tacie:D

Gość narka
To się ciesz.Ostatnio robiłem masaż dziewczynie 20 lat.Biust co najmniej 7.Ładna zgrabna sylwetka tylko ten biust.Pewnie by wszystko dała żeby się z tobą zamienić.Drugą taką miałem jak ćwierć wykałaczki piersi jak śliweczki.Urodziła 6 dzieci i jeszcze je pirsią karmiła.A po za tym kto powiedział że duży biust jest ładny.Najlepszy biust na raz do ust.

Gość a ja mam 70 B
ale za duże brodawki :( nie cierpię ich 😡

Gość nie są
heeeh:( ładne są takie malutkie przez to piersi wizualnie stają sie nawet pełniejsze a takie duże to ja nie wiem skąd :( jeszcze u żadnej koleżanki takich nie widziałam wszystkie mają malutkie proporcjonalne brodawki , moze po prostu te z dużymi nie pokazują bo też im sie nie podobają :( z drugiej str ciesze sie ze w ogole mam piersi bo pewnie kobiety które mialy raka czytaja ten topik i rece im opadają i daly by wiele zeby miec nawet takie z rozstepami ale zeby mieć :(

Gość a ja mam 70B albo 75A
a najchętniej to chodze bez stanika, bo mi wygodnie:P Mam słodkie małe brodawki, sa maleńkie i różowe, piękne i pachnące i mój mężczyzna je kocha i śni o nich po nocach, a jakbym miała nawet mniejsze piersi, to by je i tak kochal:D