Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalama

jestem załamana, mam 18 lat i biust o rozmiarze zero...

Polecane posty

Gość bububububuububu
a ja mialam A ale przytylam i mama C. Wiele bym dala zeby schudnac i miec spowrotem A. To naprawde wygodne. Nie lubie duzych piersi:(

Gość ja tez mam male
cycuszki i zawsze chcialam miec wieksze no i ostatnio przysnilo mi sie za ma wielkie cycki..i chyba podziekuje ;)

Gość prawie jak biust...
Troche trudno uwierzyć w zalety swojego biustu, kiedy chodzi sie do klasy, w której ma się same cycate koleżanki... Pociechą jest dla mnie to, że na figurę nie mogę narzekać. Może i źle wyglądałabym z dużym biustem, na pewno dość komicznie, bo jestem jak to mówią, filigranową kobietą w ciele 14-latki :] (a naprawdę mam 18 lat).

to przykre ...kurcze ja nawet nie moge powiedzieć ze mam male tam naprawde nic nie ma zerowki roniez sa na mnie za duze... idzie lato i niewiem jak przebiore sie w struj kąpielowy ..słyszalam ze jak sie przytyje to piersi tez urosna to prada ..duzo? mam 16 lat czy jeszce urosna ? co kiedry zaczela brac diane 35 po ty, urosly by napewno a jak bym przestala mogly by jeszcze same urosnac czy juz napewno by sie ztrzymaly ...? pomozcie ..jak ja mam wyjsc na plaze ...:(:(

Gość jurek91
ja uwielbiam małe biusty, są takie seksowne, lepsze takie A niz DD :) PzDr :D

Gość gość
Jeżeli nie stać Cie na operację biustu, to polecam zainwestować w gorsety typu underbust - dzięki zmniejszania talii biust optycznie się powiększa. Tylko trzeba pamiętać o kupieniu prawdziwego gorsetu modelującego sylwetkę koszt około 200zł a nie chińskiej podróby za 90zł Polecam sklep www.sklepburleska.pl mają bardzo dobre gorsety i do tego wszelkie instrukcje jak o niego dbać, co możesz uzyskać dzięki ich noszeniu, oraz jak dobrać odpowiedni rozmiar

Gość gość
ja mam 21 lat i 70C jakos mi sie nie podobaja ale innym tak :) a moj to uwielbia je wrecz

Gość wazniejsza jest zgrabna pupa
zacznij nosic skórzane spodnie i wszyscy faceci zaczna na ciebie leciec!

Gość prawictwo pospolite125
ja nie uważam zeby biust w rozmiarze 0 był czymś negatywnym .. Ludzie mają różne ciała , nie ma przyjętej normy dla wielkosci biustu ...

Gość NatkaSalatka
Ja mam 17 lat a moj rozmiar stanika to 75 A. Jasne, ze chcialabym, zeby moje piersi byly wieksze, ale nie mam zamiaru przejmowac sie rzeczami, na ktore nie mam wplywu. W sumie jest jakas szansa, ze urosna mi, kiedy zajde w ciaze (u mojej mamy tez tak bylo), ale jesli tez nie urosna, to nie bede sie tym przejmowala. Cycki to nie wszystko. Wazne, ze jestes zdrowa i tak jak piszesz, masz niezla figurke. Przynajmniej mam pewnosc, ze nie spotkam debila, ktory leci tylko na cycki. :-)

Gość gość
Witaj tu marcin powiec mi ile maja twe pietsi podaj mi fotke chcrsz moj mejl moge pomuc