Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 weronika z warszawy

orkiestra - ile os贸b?

Polecane posty

Go艣膰 weronika z warszawy

Witam was. Ostatnio mam na oku orkiestr臋, wst臋pne rozmowy by艂y, 艂adny g艂os ale okaza艂o sie ze z 3 os贸b b臋dzie tylko 2 gdyz 艣wietnie sobie radz膮.Nie wiem czy faktycznie 2 osoby sa w stanie poradzi膰 sobie . Generalnie mysla艂am ze jedna 艣piewa a dwie graja na instrumentach i prowadz膮 zabaw臋. Nie wiem czy nie o艣miesze si臋 w艣r贸d go艣ci bior膮c 2 osobowa orkiestr臋. jak by艂o u was i co wy uwazacie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Pewnie, 偶e wystarczy. Je艣li s膮 obrotni to w dw贸jk臋 poradz膮 sobie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weronika z warszawy
ale nie wygl膮da to zbyt ubogo? pomysl膮 rodziny ze nie stac mnie by艂o na wi臋cej os贸b w orkiestrze. matka tez przezywa juz ze maj膮 byc min 3, 4 osoby bo jeden ma grac iagle na zywych instrumentach a inny przy klawiszach. jak mam j膮 przekonac ze facet nie jest w stanie grac na akordeonie non stop do piosenek np kajah czy celine dion czy budka suflera?

Udost臋pnij ten post

Weroniko czasem za dwie osoby zap艂acisz wi臋cej ni偶 za ca艂y zesp贸艂. Nie masz si臋 czym przejmowa膰. Je艣li tylko dobrze graj膮 i zabawiaj膮 to nawet nikt nie zwr贸ci uwagi na to ilu ich jest. Mog艂aby艣 si臋 o艣mieszy膰 je艣li by by艂o ich 5 i nie dawaliby sobie rady. G艂owa do g贸ry!!! A s艂ucha艂a艣 piosenek w ich wykonaniu???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weronika z warszawy
tak s艂ucha艂am kilka ale musze na dvd jeszcze dok艂adnie pos艂uchac i popatrzec, s艂ucha艂am tylko kilka jak babka spiewa i mi sie podoba艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weronika z warszawy
wiem ale 2 osoby tak kiepsko wygl膮da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weronika z warszawy
obejrzxe dvd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wala traktorzystka
ale jak oni to robi膮 ? Maj膮 jaki艣 podk艂ad z playbacku czy ten , co 艣piewa , jednocze艣nie gra ? Bo jak nie , to jest 1 instrument - chyba 偶e r臋kami gra na gitarze , a stopami na pianinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weronika z warszawy
na zmiane raz klawisz a raz akordeon zalezy od piosenek, babka tez gra na czyms ale nie gra w momencie jak spiewa.........raz facet gra i 艣piewa a babka twedy gra na tym swoim instrumenciku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania 11111
Je艣li szukasz zespo艂u na wesle to prosz臋 o kontakt pozdrawiam ania

Udost臋pnij ten post

bylam na weselu gdzie byly dwie osoby - babka i facet. on gral na klawiszach i spiewal ona tylko spiewala. bylo super. chyba ze ktos oczekuje wlasnie akordeonu. skrzypek i takich tam. oni grali fajna muzyke do potanczenia i wszyscy sie swietnie bawili!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -.-.-.-.-.-.-
Ja tez by艂am na weselu gdzie gra艂o 2 facet贸w (jeden z nich 艣piewa艂) i by艂o lepiej ni偶 na weselu gdzie gra艂a pi臋cioosobowa orkiestra.

Udost臋pnij ten post

Nie ma si臋 co przejmowa膰,i jak niby mia艂o by膰 ubogo????? je艣li 艂adnie graj膮,podoba si臋 Tobie ich 艣piew to po co zadawa膰 sobie takie putania.Tak jak kasia84 powiedzia艂a-jak s膮 obrotni to sobie poradz膮.Uwie偶 mi by艂am na wesele gdzie by艂o 5 os贸b i by艂a kompletna pora偶ka jeden z drugim nie wiedzieli co maj膮 robi膰.Zreszt膮 co tu du偶o mowi膰 nie od ilo艣ci os贸b w zespole decyduje jako艣膰 zabawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehe ja te偶 by艂am
na weselu gdzie gra艂o dw贸ch facet贸w. Od pewnego momentu juz tylko udawali ze graj膮. Bo pu艣cili se playback. Bylam te偶 na innym weselu gdize gra艂o dwoch facet贸w i spoko sobie radzili... Wiec wiesz zalezy od zespo艂u. Najlepiej niech Ci powiedz膮 kiedy i gdize graj膮 we dw贸ch i sobie p贸jdizesz pos艂ucha膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a gdzie ona sobie
p贸jdzie na sale do kogo艣?? kto by si臋 zgodzi艂 na jak膮s obca widownie?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehe ja te偶 by艂am
jak to gdzie? wyobra藕 sobie ze ja by艂am na cudzym weselu poslucha膰 mojej orkiestry. Weszli艣my z narzeczonym, pos艂uchali艣my dw贸ch piosenek i wyszli艣my. Inn膮 orkiestr臋 te偶 bylismy poslucha膰 na cudzym weselu, z jeszcze jedna par膮, postali艣my sobie na korytarzu 3 piosenki w przerwie pogadalismy sekund臋 z wokalist膮 i odrzucili艣my te renomowan膮 orkiestr臋 kt贸ra gra艂a ka偶d膮 piosenk臋 na jedn膮 nute. Co Ty widzisz dziwnego w tym 偶eby i艣膰 poslucha膰 orkiestry?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nic tu nie gracie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwcowa doli
tijka- a znasz nazwe tego zespo艂u? dwu osobowego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go g贸ry hej

Udost臋pnij ten post