Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 13, 2006 Po pierwsze muszę wiedzieć, że żebym \"zasługiwał\" to, żeby mieć dziewczynę, wystarczy, że będę taki jaki jestem. Nie muszę się w tym celu zmieniać, nie muszę być najlepszym studentem, najbardziej wyspotrowanym, najodważniejszym, najbardziej śmiałym, głośnym i dowcipnym chłopakiem. Wystarczy, że jestem sobą, zwykłym chłopakiem, podobno całkiem przystojnym i miłym, studentem. Tacy jak ja a i wielu o wiele mniej ciekawych z powodzeniem znajduje dziewczyny. A po drugie muszę jednak jakoś i gdzieś poznać taką dziewczynę. Spełnienie samego drugiego warunku, przy niespełnionym pierwszym (a tak zdażało się w moim dotychczasowym życiu) jest niewystarczające. Poznawałem dziewczyny ale przeświadczony o swojej bylejakości, nawet nie próbowałęm mieć żadnej dzewczyny a nawet jaka jakaś która mi się podobała mnie podrywała, to myśląc jaka to musi być wielka pomyłka, dzielnie odpierałem te \"ataki\" ze strony dziewczyn. Ale teraz kiedy coprawda powoli ale jednak naprawde zaczynam spełniać pierwszy warunek, zaczynam to rozumieć i wierzyć w to, musze się zastanowić jakby tu pomóc sobie w spełnieniu drugiego. Mogę coprawda nic nie robić (do tego jestem niewątpliwie najbardziej przyzwyczajony) i czekac na kolejny szczęśliwy traf, który zdaża mi się z czestotliwością co pare lat, choć z biegiem czasu jakby coraz rzadziej, albo ...no właśnie? Starać się bywać częsciej w miejscach gdzie jest więcej nieznanych mi wcześniej dziewczyn, zapoznawać się z nimi itd. Hm Wbrew pozorom nie jest to takie proste, zwłaszcza, że bardzo łatwo szukając takich okazji popaść w pułapkę poczucia przymusu znalezienia dziewczyny. No ale może wystarczy, że zamiast tylko studiowac a w pozostałym czasie siedzieć w domu, poprostu poszukam sobie więcej zajęć. W końcu prawie wszędzie, gdzie coś się dzieje, są też ludzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 13, 2006 No ja sobie w tym czasie zjem śniadanie a Wy może jednak coś napiszecie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Big-Mac Napisano Czerwiec 13, 2006 musisz był ładny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za dużo myślisz Napisano Czerwiec 13, 2006 za mało działasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piszemy Napisano Czerwiec 13, 2006 coś :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 13, 2006 Z tym, że za mało działam to wiem, proporcjonalnie do tego niewątpliwie za dużo myślę ale chyba lepiej że myślę niż gdybym ani nie działał ani nie myśłał, bo myśląc można jednak coś wymyśleć. A ciągle myślę o tym, żeby zacząc więcej działać:) A tak na serio to wiem o tym, że za mało działam i jeszcze raz dzięki na zwrócenie mi na tą tak oczywista rzecz uwagi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bliska Napisano Czerwiec 13, 2006 nic dodać, nic ująć :D dobrze to wymyśliłeś, a teraz do dzieła :) i na efekty nie bedziemy długo czekać, bo po świecie chadzają stada dziewczyn z podobnym problemem w stosunku do płci przeciwnej; sukcesem jest twoja, niewątpliwie godna uwagi myśl, przemycona miedzy wierszami, że może należy dac szansę tym, które cię podrywają :D a poza tym , jak będziesz pisał tak zgrabnie, jak wyżej, to pozwolę sobie przypuścić, że fanki znajdą się i tutaj :D powodzeniaaaaaaa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile jeszcze Napisano Czerwiec 13, 2006 założysz podobnych tematów ? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3254071 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 13, 2006 W planie mam założyc jeszcze 974 663 Pomożesz? Bo sam już nie daję sobie rady:( ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze poszukaj dziewczyny Napisano Czerwiec 13, 2006 na randkach o2 albo na fotce :) ja na fotce wylukałam swojego faceta i juz lata jestesmy razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze poszukaj dziewczyny Napisano Czerwiec 13, 2006 możesz tez zgadywac laski na gg.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalalala17 Napisano Czerwiec 13, 2006 a na studiach jak sprawa stoi ? Przewaga facetów na roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolipciok Napisano Czerwiec 13, 2006 Podam Ci jednak te adresy do tych prostytutek bo zal mi sie Ciebie robi , skad jestes . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cath Napisano Czerwiec 13, 2006 I jeszcze jedna prośba - fajny z ciebie chłopak i w ogóle, ale załóż ty sobie jakiegos bloga albo pisz pamiętnik :| Gwarantuje że tam sie wygadasz bez zakładania miliona topików na ten sam temat :| Powodzenia w walce o bycie spełnionym facetem. yo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach