Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alineczka

WAKACJE NAD SOLINA...KTO SIĘ WYBIERA??? KTO JUŻ BYŁ???

Polecane posty

jak w pytaniu...ja sie wybieram w tym roku pierwszy raz....co mozecie mi powiedizec na ten temat???

Gość gośćxxx
ja byłam- jest pięknie, polecam :) Ostatnio byłam na weekend majowy - po prostu cudo...byle nie w Polańczyku czy Solinie...- tam sa tłumy, no chyba, ze ktoś lubi...

Gość ja byłam
Bieszczady są piękne a najpiękniejsze miejsca, gdzie mało turystów, dzika przyroda, cisza, echh, w tym roku chyba nigdzie nie pojadę :(

a ja już w piątek będę wdychać bieszczadzkie powietrze i tak przez 2 tygodnie :) Ale nie Solina, tylko mniej oklepane miejsca, Zatwarnica, Suche Rzeki i inne, skąd są szlaki. Chociaż... kończymy w Komańczy, tam już cywilizacja pełną gębą :)

Dziekuje...no wlasnie tego sie balam,ze ta Solina to moze byc strasznie zaludniona latem...ale coz od czegos trzeba zaczac...:-))

Gość JEST TAM PARE FAJNYCH
MIEJSC

Nie martw się, że będzie zaludnione, tam jest mnóstwo małych wioseczek, gdzie kilka domów na krzyż, ale sklepów i barów mnóstwo i wszędzie witają turystę z uśmiechem :) znajdziesz coś dla siebie. W każdym razie lepiej wybrać się latem w Bieszczady niż nad morze, tam to dopiero tłuuumy nieprzebrane.

Ja także kiedyś często jeździłam w Bieszczady, bo mam tam rodzinkę...

Gość tam jest mnostwo swietlikow
polecam :)

Gość ewa 111111111111
ja bylam w tamte wakacje pod koniec sierpnia nad zalewem solinskim.Bylo pieknie .POLECAM!!!

własnie zdecydowanie nie lubie morza..do tej pory jezdziłamz malym moim nad jeziora pobliskie w byłe gorzowskie Wolsztyn, Sława, Wieleń...a teraz chce dalej i połaczyć to z górami...uwielbiam je

Gość bombowa kobietka
Byłam nad Soliną dwa lata temu i było super:) Piękne Jezioro, góry, zakręty i zaciszne miejsca gdzie mozna się wyszaleć z facetem na świeżym powietrzu;) Tylko jedno mi nie pasowało-ta woda ma śliczny turkusowy kolor ale przy brzegu jest glina, która podnosi się gry wejdziesz do wody. To mi się nie podobało :/

a moze ktoś zna DW \"HALICZ\" własnie w Solinie??? Kurcze mam tam zarezerwowane miejsca a dowiaduję się samych złych rzeczy????

www.esolina.pl wejdź tam.....moze cos znajdziesz.....jest atm forum niestety mało tam się dzieje , powodzenia...ja też dalej czekam an wszelkie inforamacje

cudowne miejsce :)) okolica boska .. pole namiotowe na wzgórzu . A przezyć burzę na zaporze to jest to :)) serdecznie zatem polecam tę miejscowość .

Gość nawet jak
tak,jest tam bardzo pieknie Jak najbardziej polecam!!!!

no to zaczynacie mnie podbudowywać....bo trochę się wystraszyłam , gdy jeden gośc na forum solina napisał,ze mój dom wczasowy nie jest najlepszy..hmmm :)), Ale moze ktoś jeszcze cos opowie????