Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopeless...

jestem beznadziejna i brzydka, co mam zrobić?

Polecane posty

Gość hopeless...

hej, mam wielki problem. Gdy patrze na siebie w lustrze to odechciewa mi się żyć. Własciwie to wiekszosc osob nie powiedzialoby o mnie ze jestem brzydka, naleze raczej do tej grupy dziewczyn srednich, nie za pięknych ale tez nie brzydkich. Gdy się pomaluję ok wygladam fajnie ale to w makijazu. Gdy patrze na siebie niepomalowaną, widzę tylko brzydką cerę z pajączkami i pryszczami i podkrazone oczy, swoj dosyc duzy, nieladny nos, duze uszy, ktorych nienawidze, jestem trochę za gruba, mam cellulit i rozstępy, te cholerne rozstępy, mam 20 lat i pokryte nimi całe uda, są białe i nic nie mogę z nimi zrobić, do tego mam nieładną głowę, zbyt głęboko osadzone oczy i wiele innych wad które moglabym dlugo wymieniac, nie znajduję w sobie nic ładnego (no moze jedynie kształt twarzy). Bardzo chciałabym coś w życiu osiągnąć, być ładna, bo ładnemu jest zawsze łatwiej, a wiem ze nic mi nie wyjdzie z moich planów, bo jestem brzydka!!! Co mam ze sobą zrobić? Jak żyć? Nie wiem...

Gość Ollala
🖐️-->Oliwka8--Ty jesteś śliczna, widziałam Twoje zdjęcia więc nie musisz się malować:P

Gość Ollala
pomyliło mi się ; miało być WINOGRONKA8:)

Gość ws
Nie przywiązuj się aż tak do wyglądu;) na pewno nie jest aż tak źle;p

Gość boróweczka niebieska
Zadbaj o siebie. Też miałam taki problem. Byłam szarą myszką a do tego jeszcze miałam zmarszczki. A wtem zmieniłam dietę, zaczęłam stosować droższe kosmetyki typu beepure. Całkowicie zmieniłam garderobę. Zaczęłam budować pewność siebie.