Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka81

Kobieta w ciązy powinna mieć zakryty brzuch

Polecane posty

Gość wlasnie sobie rano
poczytalam, a potem poszlam na zakupy i spotkalam jedna pania z zaawansowanej ciazy z kompletnie odkrytym brzuchem (dodam, ze nie mieszkam w polsce). nie wiem, czy mi sie to bardzo podobalo, ale na mily Bog, to jest JEJ brzuch, nie moj. jesli ona sie z tym dobrze czuje, jest jej tak wygodnie (upal jest), albo sie tak ubiera z jakiegokolwiek innego powodu to jest jej sprawa i jej prawo. jak mi sie nie podoba, to nie musze patrzec. tak samo, jak na kobiety ze stringami na wierzchu czy tluszczem wylewajacym sie z boku. ich sprawa jak wygladaja i nic mi do tego. po prostu nie musze patrzec...

Gość ufliczek
tak, ciężarne najlepiej zamykac na 9 miesięcy żeby nie straszyły po ulicach. Większość tak myśli skoro obrzydza ich widok gołego brzucha w ciąży. Racja, - widok grubej krowy której wylewa się bokami tłuszcz jest ok, i sexi ,

Gość hmmhmmhm
ja jestem w 27 t.c mam na sobie spodenki czarne na maly kancik przed kolana .. japonki.. i bluzeczke z dekoltem.. uwazam ze wygladam bosko:) Ale zaraz forumowicze mnie pewnie wyslą do psychiatry:D:D zaznaczam, ze jak na ten miesiac mam malutki brzuszek... nie wiem jak bede sie nosic za miesiąc.. ale jesli bede czula sie dobrze..to kiecki do kostek na pewno nie zaloze;)

Gość przyjedz do gdanska m
jesli kogos wprawia w zazenowanie pieknie pokazane macierzynstwo niedaleko stad do islamu i jego przyjemnosci. Jesli komu przeszkadza to niech sobie w dupkie patrzy.

Gość bziczek
no cóz.. ostatnio przy śniadaniu jedna z koleżanek wyglosila dokładnie taką teorie jak autorka tekstu - a ciężarówke spotkała na plaży, gdzie z załozenia w worku plóciennym sie nie chodzi :) Dziewczyna młoda, sama rodzila jak miala lat 20 i takie podejście mnie zaskoczyło. Oczywicie wtrąciłam że gdzie jak gdzie ale na plaży to ja na pewno brzuchola bedę wietrzyc i wisi mi czy komuś będzie sie podobało czy nie. Koleżanka nie odzywa sie do mnie od tamtej pory :classic_cool:

ja bym z pewnością się nie pokazała z gołym brzuchem. Na basenie jestem pozakrywana \"do dekoltu po uda\":D Ale znam/znałam wiele cieżarnych, które w ciąży, z odkrytym brzuchem wyglądały ślicznie i wcale się nie dziwię, że się tak pokazywały:)

Gość do mamy trojeczki
ty się musisz zakrywać od dekoltu po uda, bo ty juz stara baba jestes, a my tu mówimy o młodych cialach :)

hehe, dobre:D Życie zaczyna się po 30. A jeżeli dla Ciebie kończy, to lepiej połóż się już i przygotuj do kremacji;)

Gość MamaHania8
Myślę że na plażę przy zaawansowanej ciąży to tylko w kostiumie jednoczęściowym, sporo fajnych jest tutaj http://ekskluzywna.pl/kostiumy-kapielowe - dodatkowo można brzuszek przewiązać jakaś chustką aby chronić dziecko od słońca.