Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sillah

Jak spowolnić tą ktora prze do przodu.

Polecane posty

Gość sillah

Jak mozna spowolnić dziewczynę. By zwolniła trochę swe tempo i ambicje i energię by zatopiła się trochę w swiat refleksjii i romantyzmu. By nie parła przed siebie tylko odrzucając potrzebę zatrzymania sięna trochę by troche powsciągnęła ambicję i swe oczekiwania. Nie rezygnowała tylko by spojrzała na życie miłość związek z innej strony tej która własnie wymaga wolniejszego tępa. By nie brnęła tylko za swoją ambicją a potrafiła też spojrzeć oczami drugiego człowieka.

Gość sillah
no jestem student ekonomii natomiast ona jest studentka prawa i pragnie byc adwokatem , uczy sie dobrze i myślę ze ma realne szanse chyba no ale te jej parcie wydaje mi sie czasem przyćmiewa inne sprawy nie przepada zbytnio nad romantycznoscia choc lubi okazywane przezemnie uczucia na pewno, ale nie lubi wlasnie flegmatyzmu i bycia spokojnym a ja taki jestem, drażni ją podchodzenie do sprawy na spokojnie , za to podchodzi energicznie i z werwą zwłaszcza do wyzwań. Twierdzi że chce biec naprzod nie oglądając się za siebie i nie chce w ogole zwalniać w życiu.

Gość klootzen ss
postawic wystarczy klootza i powinna zwolnic czynnosc powtarzać do uzyskania zamierzonego efektu

Gość Jest młoda i ma do tego prawo
Na spokój i refleksje przyjdzie jeszcze czas

Gość sillah
ale ja boję się że pedzac do przodu straci mnie z oczu/lub/i odstawi na plan dalszy albo w ogole odstawi.

Gość czekolada owocowa
cóż.... jakby nie patrzeć, to ona ma sie czuć szczęśliwa we własnym życiu... jeśli tak jest jej dobrze, to nie pozostaje nic innego niż trwać przy niej, mimo tego pędu, zeby Cię jednak nie straciła z oczu