Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastollatka014

Dziś się opalałam... jestem w szoku! Co to może być?

Polecane posty

Gość Nastollatka014
Już się czuję lepiej... ale te plamki jeszcze nie zginęły,... wkurza mnie to. A chciałam się jutro pokazać z piękną opalenizną w szkole...

Gość __koleżanka__
ja też miałam to uczulenie - koszmar. Ręce miałam tak czerwone, ze wygladały jak poparzone. Ale wzięłam Zyrtec i zniknęło w kilka godzin :)

Przede wszystkim to wielka głupota opalać się na wczesno czerwcowym słońcu bez żadnej ochrony. Teraz dociera do nas najostrzejsze (bo wczesne) promieniowanie i pod zadnym pozorem nie mozna opalać sie bez wysokiego filtra.

Gość Nastollatka014
POwracam! Na ulotce leku, który biorę było napisane, że działaniem niepożądanym moze być wysypka lub problemy skorne... Nie wiem, co o tym myśleć... Plamki i bąble zniknęły. DZiś niedawno na nowo się opalałam, nie mam żadnych podrażnień, pięknie się opaliłam, jest bardzo bardzo dobrze...

Gość gratuluję
rozsądku, a wczoraj co było?? Zapomniałaś już? ja po takim "Opalaniu" przez jakis czas dałabym sobie spokój, cóż będziesz miała o czym pisać

Gość dict
"Jeśli zaobserwujemy jakiekolwiek nieprawidłowość, czy zmiany na naszej skórze wywołane działaniem słońca natychmiast skonsultujmy to z lekarzem dermatologiem. Pozorne czerwone plamki mogą być początkiem poważnej choroby." (zrodlo: www-ekobiety.pl) ech... myslmy czesciej przed niz po fakcie:(

Gość dict
aaaaa art jest na www.e-kobiety.pl;)