Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olaf21

gdy sie kochalismy powiedziałem imię byłej!!! co robic??

Polecane posty

w ogole o to chodzi ze w Mai kochałem sie z 7 lat byla moja miloscia , ale w koncu doszedłem do wniosku ze coraz blizsza byla mi moja przyjaciolka ktora byla zawsze ze mna w najgorszych chwilach mojego zycia !! i zawsze jej zalezało na mnie niz na zwyklym kumplu, kiedy niestety do tego doszedłem Magda oddalała sie ode mnie coraz bardziej ale powoli powoli zostalismy parą i przekonałem ja do swoich uczuc, a teraz sie kochalismy i powiedziałem słowo Majka!!! jezuu Magda nie chce mnie widziec , słyszałem nawet ze chce wyjechac zagranice do ojca co robic??? czy ja juz ostatecznie stravciłem??

Gość Czterdziestolatek
Jeśli Magda zna prawdę o Twoim związku z Mają, i jest mądrą dziewczyną, to powinna zdawać sobie sprawę, że miałeś "prawo" się pomylić. 7 lat to kawał czasu i możesz mieć "pewne" przyzwyczajenia. Nie jest łatwo w krótkim czasie przeprogramować swój mózg, to nie twardy dysk w komputerze.

Gość doriks
U mnie bylo jeszcze inaczej.Moj chlopak kilka razy "pomylkowo" zwrocil sie do mnie imieniem swojej przyjaciółki!Juz z nim nie jestem, ale to nie byl jedyny powod.Tak czy inaczej to bardzo boli, niestety.Spróbuj ja jakos przekonać, szkoda zebyscie mieli sie rozstac z takiego powodu.

Gość skoro o niej myslisz
to po co jestes z ta druga. za chwile nie ebdziesz mial ani jedenj ani drugiej

Gość to szczyt wszystkiego
obrazilabym sie na amen i nie chciala znac!!! twoja dziewczyna mysli ze zalezy ci na tamtej dalej i byc moze tak jest a jak tak jest to szmaciarz kompletny z ciebie

40-to ze byl z nia 7 lat nie oznacza,z emoze pomylic imie swojej obecnej dziewcyzny z bylą..co jak co..ale przeciez facet ulomny nie ejst... ja bym ise ostro wnerwila na ciebi..jakbym sie nie poryczala i nie siegnela po noz..to pewnie bym juz nie chcaila cie znac.

Gość aleksandera
Nie chcę nic sugerować, ale czy na dobre się pogodziłeś z rostaniem z byłą dziewczyną? Po takiej akcji na pewno bym się zdenerwowała i pewnie pomyślała, że traktujesz mnie jak odskocznię, "chwilą zmianę", że może chciałeś odpocząć od byłej i zobaczyć jak to będzie z inną.

Gość podczas sexu wspominaj imię
byłego ;)

olaf21 --------------> powiedz jej, ze pragniesz miec z nia coreczke o tym pieknym imieniu :-)

Gość Marcin alias Marek
Mam na imie Marcin a moj ojciec mowi na mnie Marek bo tak ma na imie kierowca w jego firmie , zawsze jak jade autem to jest " Marek skrecaj tutaj" :D wiec zejdzcie z chlopaka .

dla mnie....KONIEC... przykro mi ale na miejscu Magdy nie dałabym Ci drugiej szansy.....:(

Gość Rolnikowa.
lol ale glupie macie powody do zrywania :o