Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguuus

skinoren/acne derm plus differin

Polecane posty

Gość Aguuus

Mam pytanko, czy ktoś stosował taki zestaw? :> No i czy może się podzielić wrażeniami? Dostałam zalecenia i waham się :> Podobno ryjek sie najpierw znacznie pogarsza, wyskakuje wszystko co najgorsze może być :/ i tak trzeba się przemęczyć ze dwa miesiące??? Ps. Jak sobie radzić w trakcie, dusić paskudztwa? :( Dziewczynki, ratujcie :((( Ps. Jak często używaliscie differenu? Ja mam niby co drugi dzień :>

Gość ja dopiero zaczynam
z differinem [1 tydz.], takze jak na razie efektow nie widac, no moze z wyjatkiem tego, ze skora przestala mi sie swiecic w strefie T; differin powoduje pieczenie i niemile uczucie naciagniecia skory twarzy, a mi dodatkowo zaczela sie ona zluszczac i to dosc intensywnie; co prawda w ulotce jest napisane, z jest to jeden z efektow, ktory moze wystapic podczas leczenia differinem i po jego odstawieniu powinno to ustapic, ale jak na razie nie jest za specjalnie; differinu uzywam codziennie, jak zalecila mi dermatolog i tak bedzie przez okolo m-ac czasu

Gość Alcia*
Droga Agusss podobnie jak Ty mam do smarowania twarzy skinoren na dzien i differin na noc..Gdy rozpoczynałam leczenie mialam antybiotyk doustny(tetralysal) i differin i fucidin na dzien, potem dostawalam jakies inne masci i teraz mam skinoren. Po differinie niestety jest wysyp..:(gdyz te krostki ktore sa pod skora wydostaja sie na zewnatrz. To bylo okropne mialam cala buzke w krostkach nawet plakalam...nie chcialam chodzic dos zkoly bo mialam wrazenie ze wszyscy sie na mnie gapia...ale po jakims czasie differin ladnie leczyl krostki i wkoncu mialam juz ladna buzke:)odstawiłam tetralysal i niesttey krostki zaczely wracac :(teraz nadal stosuje differin i na dzien smaruje sie skinorenem i nie jest zle...juz jest duzo lepiej w porownaniu z tym co mialam na poczatku:)chociaz moja buzka nie jest super gładka ale mam nadzieje ze dufferin mi ja jeszzce ladnie podleczy:)takze ja polecam stosowanie differinu mimoze ze pozcatkowo efekty nie sa za ciekawe...co do skinorenu to na pozcatku tragedia!!buzia cala zcerwona i strasznie piekla..ale potem wszystko juz bylo ok:) Aguuus pamietaj ze kazda buzka jest inna wiec moga te masci na Ciebie inaczej dzialac zycze powodzenia:*napisz o swoich efektach:)

Gość kiedyś stosowałam
skinoren i moja twarz wyglądała jakby ktoś po niej przejechał papierem ściernym. Masakra, nie dałam rady przeprowadzić całej kuracji, strasznie zniszczył mi cerę, ale moja jest b. wrażliwa.

Gość Alcia*
niom to prawda skinoren starsznie wysusza cere zuzyje jeszcze tą jedna tubke i sie wybiore do dermatologa po cos innego...to w takim razie jesli skinorenu nie mogłas stosowac to czym leczylas buzke?ja mam jescze differin czy ten takze stosowalas?:>pozdrawiam:*

Ja stosowałam differin z clindacne\\davercinem i były efekty naprawde fajne. trwalo to 2 i pół roku ale od ok 2 mies. przestał działac i dzisiaj dermatolog mi przepisał zineryt+skinoren zobaczymy czy zadziała.

Gość lattema
mam ten sam "zestaw" i od niedawna zineryt jeszcze. I powiem ze widze poprawe. Na noc stosuje differin, a na dzien przewaznie acne derm jak mam gdzies wyjsc, a jak nie do zineryt. Na poczatku skora oczywiscie jest bardzo podrazniona i dlatego stosuje tez caly czas pod lub nad te leki nivea soft, bo jak dla mnie to najdelikatniejszy krem i polecam. czasami tez odstawialam te leki i smarowalam sama nivea, bo strasznie piekło i szczypalo.