Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostryga

dlaczego facet nie wstydzi się być utrzymankiem?

Polecane posty

Gość Ostryga

nie umiem tego zrozumieć, co to za facet, co pozwala za siebie płacić i nic nie wnieść od siebie w "związku"

Gość podziwiam zawsze te
które godzą się na taką rolę :P

bo faceci sa na ogol wychowywani bezstresowao....mama mowi \"posprzataj pokoj\" a on sra na to i idzie dalej grac na plejaku ,itd..potem widac tego efekty....

Gość ciocia Jola
Do niedawna panował patriarchat.To mężczyzna był głową domu,zarabiał ,aby utrzymać rodzinę,a kobieta pozostawała w domu,wychowywała dzieci i strzegła ogniska domowego.Dziś role się odwróciły.Większość kobiet,to bisnesswomen,wykształcone,niezależne,pewne siebie osoby,które świetnie sobie radzą w życiu bez męskiej pomocy.Rola mężczyzny spadła do roli podrzędnej.Czyli do łóżka.Poniekąd to wina emancypancji,więc same jesteśmy sobie winne. Inna sprawa,że kobiety zawsze były ambitniejsze,a w mężczyznach coraz mniej dostrzega się wolę walki.Poddali się, zniewieścieli.No,cóż,czas zapomnieć o rycerzach i włożyć te historie między bajki,oj...

Gość Czterdziestolatek
Ciocia Jola....... podoba mi się to co napisałaś/eś.

Gość do ostrygi
naukowiec 15 lat mlodszy??

Gość ciocia Jola
Mimo to,jest mi zawsze przyjemnie,kiedy MEZCZYZNA przepuszcza mnie przodem,wsiadając do autobusu i czasem przynosi kwiaty.To oznacza,że mimo emancypacji,dostrzega we mnie kobietę.BO MY NIGDY NIE PRZESTANIEMY BYC KOBIETAMI !