Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki4689

Najlepszy tusz do rzes ,wasze numery 1piszicie

Polecane posty

Gość wiki4689

do tej pory uzywalam roznych tuszy moim favorytem zostal Max Factor 2000calorie ,teraz chcialabym znalezc jeszcze lepszy??podajcie swoje typy(chodzi mi o mocny makijaz ,zeby rzesy wygladaly jak firanki:D)bo MF mimo ze jest bardzo dobry takiego efektu nie stwarza

Gość upp
Nie ma lepszego od 2000 Calories!

używałąm wiele tuszy a teraz mam 2000 calories, naprawde jest super, bije wszystkie na głowe!!

Gość wiki4689
chcialam go zmienic na Lash Architect z LOreala ablo panoramic curls?? czy to dobry wybor..wiem tusz MF jest super ale mzoe sa lepsze,MF szybko wysycha

Gość ten tusz BYŁ dobry
teraz schnie po dwóch tygodniach, skleja rzęsy. Uzywałam go ok. 10 lat, ale teraz wolę zwykły Rimmel Extra Super Lash. Nie tak łatwo znaleźć dobry tusz- musisz sama testować:( Ale ja osobiście tuszu Loreal nie polecam- żadnego.

Gość sintra
AA Ocenic, mascara nabłyszczająco- podkręcająca. chciałabym sprobowac MF Masterpiece, ale nie wiem czy warto, troche bez sensu wywalic 45 zeta w bloto.ma go ktoras z Was? pzdr

Gość Extra Super
Lash - Rimmel. Rewelacja

Najlepszy tusz- czy taki w ogóle istnieje?? 2000 calorie bardzo szybko wysechł. Double Extension stwarzał firany, efekt był niesamowity, a teraz mam 3 opakowanie i lipa:( Kupione w tym samym sklepie, bardzo świeży, a mimo to coś uległo pogorszeniu. To samo z Astorem rzęsy pomalowane super czarnym tuszem były niezwykłe, długie gęste, podkręcone. Na drugi dzień znów się nim pomalowałam, a tu zonk, z każdym dniem efekt był coraz słabszy.

Ja mialam to samo z oriflame - Giordani Gold. Pierwszy raz - super ekstra efekt, az wyjsc z podziwu nie mgolam. Ale kazdy kolejny - porazka.

Gość aaa ja
Kobietki , a ile kosztuje Rimmel ?

Gość pmarańczka okrągła
bardzo dobry rimmel a kosztuje nie dużo ok 17 - 20 zł opłaca sie

Narazie dla mnie nalepszy Longitude z Loreala ale tak naprwde jeszcze nie znalazłac tego cuda jedynego:)