Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatka1900000

Po jakim czasie mozna zaczac wspolzyc....

Polecane posty

Gość Beatka1900000

Witam Zaczelasm brac tabletki 3 czerwca ( czyli 11 dni temu) Po jakim czasie chlopak moj moze bez zadnego stresu konczyc we mnie? Dziekuje i pozdrawiam

Gość po 7 dniach brania
czyli juz zmarnowaliście 4 dni:)

Gość Beatka 190000000000
jestes pewna? Slyszalam ze po 2 tygodniach min a nawet po 1 opakowaniu dla pewnosci. Pozdr

Gość jestem na 100 pewna..
a przeciez masz ulotke od tabletek to poczytaj

Gość za rok
absolutnie :O ANTYKONCEPCJA DZIAŁA OD 1 TABLETKI, WIĘC ZMARNOWALIŚCIE 11 DNI PATAŁACHY :O

a nie uwazasz, że zaczynajac współżycie powinno się na ten temat chociaż trochę poczytać, a nie stosowac do rad co jedna pani drugiej pani powiedziala ?

Gość beatka1900000
tylko na ulotce nic nie pisze. gdyby pisalo to bym nie pytala logiczne? biore logest

Gość Zawsze
Od pierwszego dnia , jeżeli zczełaś brać w pierwszym dniu cyklu

Od pierwszego dnia jestes juz zabezpieczona ja tez biore logest ale zaczelam drugiego dnia i ja jestem bezpieczna od dwoch tygodni

Co inna osoba to inna wypowiedź :P mi gin powiedziała żebym dlas swojego dobra odczekała misiąc.W końcu nikt nie chce wpadki

Gość MiCrO LaDy
Hehe,rzeczywiście,co inna osoba to inna wypowiedź :) Mi mój gin. kazał zacząć brać pigułki od 5 dnia cyklu,i powiedział,żebyśmy uważali przez pierwsze 5 dni,bo jeszcze może blokada nie zadziałać,a później to już będzie OK :) Więc ufam facetowi ;) A co z tego zaufania wyjdzie,no to się zobaczy :)

Gość siqo
Jak zaczynasz brać pierwszego dnia okresu działa od razu, jeśli piątego przez 7 dni lepiej uważać. Proste, a jednak trudno uwierzyć...

Gość MiCrO LaDy
No :) i wszystko jasne :) Ja mam tylko jedno jedne pytanko:) Jaka to jest różnica,czy się weźmie pierwszego,czy piątego dnia cyklu? To ma związek z hormonami pewnie jakie się w tych okresach wydzielają naturalnie...ale nie mam pojęcia który ze sposobów jest lepszy :) Pierwsze moje talbetki (Logest) zaczęłam brać pierwszego dnia cyklu,teraz kazał mi gin wziąć piątego :| szczerze mówiąc,nawet zapomniałan go zapytać dlaczego tak :P

Gość siqo
Okres rozpoczyna cykl, pierwszy dzien jest wiec pierwszym dniem cyklu i dlatego zaczyna się brać tabletki 1go dnia.Nie jest to szytwna reguła, dlatego niektórzy radzą brać 5go, czyli w ostatni dzień okresu. W pierwszym przypadku ma działanie antykoncepcyjne od razu, w drugim troszkę trzeba uwazać.Sama zaczynam w piątym Jeanine.Gdy zaczynałam w pierwszym okres "wariował" , zanikał, pojawiało się plamienie, a w 5 dniu już PO nie ma żadnych sensacji.

Gość MiCrO LaDy
OK :) Dziękuję :) dokładnie w piątym dniu miałam już końcóweczkę okresu :) Będzie dobrze :) Dziękuję za odpowiedź ;)