Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi2

Matrymonialne w internecie -

Polecane posty

Czy znacie jakieś linki, albo czaty gdzie można nawiązać ciekawe znajomości (oprócz sympatia. onet.pl i single.pl) ??

Gość niespodzianki
ja polecam przeznaczeni.pl duuuużo singli i całkiem do rzeczy :D

Gość alalallalalaalallala
Czy ktos z was wie ile kosztuje abonament w normalnym biurze matrymonialnym np Duet centrum w Warszawie? Wiem, że to wydatek rzędu 200-300 zł, ale może teraz podrożało. Na stronie Duetcentrum nie ma cennika, więc obawiam się że jest tam drogo. Może ktos tam był, lub czyś znajomy...? Boję się umówić się na spotkanie nie wiedząc ile to kosztuje. Ala dziękuję

Gość viki28
Ja korzystan z Duet Centrum, 800 zl za 6 miesięcy

Gość karolina 1596
ja korzystałam z Duetcentrum -Katowice Beznadzueja totalna.....od roku brak zainteresowania ze strony Pan ,ktore to prowadzą...brak odpowiedzi na moje maile smsy itp. nie polecam. No ale moze w Warszawie jest lepiej.

Gość Piękna Ksiunia
Czy ktoś jest w stanie pochwalić się, że znalazł pasujące do niego ogłoszenie matrymonialne i poznał miłość swojego życia. Ja cały czas się zastanawiam, czy do jakiegoś dołączyć, ale jak na razie same negatywne wypowiedzi na ten temat czytam.

Witam wszystkich. Chciałam się z Wami podzielić fajną stronką . Bardzo długo szukałam swojej drugiej połówki, kiedy już wątpiłam w jej znalezienie znalazłam super stronkę: wirtualnemalzenstwo.pl .Jest to Serwis randkowy w światowej sieci ! Jako pierwszy serwis randkowy na świecie oferuje swoim użytkownikom zawieranie wirtualnych związków oraz wirtualnych rozwodów.( funkcje te są widoczne po zarejestrowaniu się w serwisie). Widziałam bardzo dużo zarejestrowanych osób, więc są duże szanse na miłośćCiekawa jestem jakie są Wasze odczucia po zarejestrowaniu się. Dajcie znać ktow Wam wpadł w oko.