Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabel

czemu nie idzie do innej..??

Polecane posty

Gość anabel

spotkalismy sie pare razy na seks, było bardzo fajnie, ale od razu było iwiadomo ze nic wiecej z tego nie bedzie.. ani ja nie chcialam ani on. minelo pół roku a on wciaz chce tylko ze mną, dzwoni, namawia, nie zeby mi bylo z nim niedobrze, ale to sie jakos głupio przedłuża, miało byc tylko kilka razy, tak na przetrzymanie, jest przystojny, moze miec inne laski, jak odmawiam grzecznie sie wycofuje ale za dwa trzy dni znów namietnie namawia.. nie jestem jakąs super kochanką, nie rozumiem dlaczego nie znajdzie sobie kogos lepszego..

Gość bo mu sie nie chce
a ty byłas łatwa i taka juz bedziesz w jego oczach. nie wyobrazaj sobie zbyt wiele. zadnych wzniosłych ideologii.

Gość anabel
tak sobie myślę, że on nie odpuscza bo chyba jestem jedyną laską, która daje sobie wciskać w odbytnicę dyferencjał od poloneza i klaszcąc w rytm piosenek Shakiry udaje, że prowadzi kondukt pogrzebowy sołtysa z Parzęczewa. Co myślicie, to może być to ?

Gość anabel
podszywacz normalnie zabłysnął.. wow...! gratuluje inteligencji.

Gość anabel
wooow...ty głupi podszywaczu ! Jak możesz ??!! To przecież nic złego, że codziennie z moim loverem polujemy na dorodne kocury buszujące w naszym osiedlowym śmietniku po czym ja obciągam z połykiem największemu z nich za michę whiskasa.

Gość anabel
wooow...ty głupi podszywaczu ! Jak możesz ??!! To przecież nic złego, że codziennie z moim loverem polujemy na dorodne kocury buszujące w naszym osiedlowym śmietniku po czym ja obciągam z połykiem największemu z nich za michę whiskasa.

Gość anabel

Gość andie
podszywacz pokazuje klase.. to musi byc ktos wyjatkowy..

Gość anabel
uuuuupsss, dwa razy mi się wysłało. Ale ze mnie głupia cipa :)

Gość powiem ci szczerze ze
faceci to lenie...mysle po prostu ze tak mu wygodnie z tobą...zgodziłas sie, było fajnie - niczego nie oczekujesz - nie kazda kobieta by poszła na takie cos zwłaszcza ze jak mówisz on jest przystojny. moze on obawia sie ze inna by chciała zaraz jakiegos związku, a moze po prostu zadna z tych które on spotyka nie chce seksu bez zobowiązań...pisze bo miałam kiedys podobna sytuacje z tym, ze nie poszłam nigdy z tym facetem do łóżka. wiedziałam ze nic z tego nie bedzie, on tez, a jednak nalegał zebysmy sie spotykali bo miał nadzieje na to i owo. olałam go. a jesli ty nie chcesz i nie masz nic do niego to po prostu powiedz mu spadaj i tyle. czasem trzeba dosadnie.

Gość anabel
w sumie mozesz miec racje, tylko ja tego nie rozumiem, przeciez może miec każda, nie musiałby sie długo starac, wiem ze nie chodzi mu o żaden zwiazek, to na pewno, ale seks ze mną tez jest przypuszczam średni, każe mu sie gumowac i wychodzic przed finałem, a on sie zgadza na wszystko.. nie rozumiem. co to za przyjemnosc dla niego...?

Gość andie
ja i moja koleżanka od ruchanka anabel jesteśmy tak głupie, że po nowe stringi do najbliższego sklepu zawsze idziemy razem. Ona wie jak tam dojść a ja jak wrócić do naszej melinki. Dzięki naszej przemyślanej taktyce jeszcze nigdy się nie spóźniłyśmy na erotyczne spotkania z naszym wspólnym loverem na których to chętnie udostępniamy mu wszytskie nasze otwory... wow !

Gość powiem ci szczerze ze
ja też jestem głupia cipa :)