Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJJ-a

Marzę o wyglądzie tzw. Kobiety-Dziecka.

Polecane posty

Gość JJJ-a

Tylko nie wiem co dokładnie mialabym zrobic, zeby choc trochę stac sie taka, wiem, ze mezczyzn podniecaja takie własnie kobiety bo od razu wychodzi z nich instynkt opiekunczy kiedy widza taką bezbronną kobietę, dla mnie taka jest np Kasia Bujakiewicz, chcialabym tak wygladac....................

Gość ijka
moim zdaniem bardziej do okreslenia kobiety dziecka pasuje jolanta fraszynska.

Gość JJJ-a
A kto to jest ta Devon?

Gość oby nie
Kaśka Bujakiewicz to przebojowa babka..... w zyciu kobieta-dziecko

Gość ijka
co to bujakiewicz to tez mi nie pasuje na kobiete dziecko. ona jest wyzywajaca kobieta.

Gość ehhh ja chyba mam taki wygląd
i wcale to nie jest takie różowe - mam 25 lat a wygladam na 17 ale to juz inna sprawa, jestm drobna blondynka i lgną do mnie starzy faceci bo widza właśnie taka "dziecinkę"

Kup sobie białą kredkę do oczu i rób nia kreską na dolnych powiekach, wytuszuj tez rzęsy na czarno, ale nie w kącikach oczu, to pomoże Ci powiększyć i jakby zaokrąglić oczy. Poza tym spróbuj sztuczki z kredką do ust, staraj się nadac im kształt serca.

Gość google nie bola
Devon Aoki - "Little deadly Miho.." :)

proponuje wejsc na forum wizaz pl. tam na pewno znajdziesz porady i zdjecia odpowiednich makijazy. poza tym blond wlosy i grzywka odmladzaja.no i zachowanie tez jest bardzo wazne.

Gość JJJ-a
Wiem wiem, pospiesznie zapytałam ale zaraz po tym poszukałam wiem, ze google nie gryza:) Faktycznie wyglada jak dziecko ale nie do konca o cos takiego mi chodzi, dlaczego uwazacie, że Kasia Bujakiewicz jest wyzywajaca?Własnie moim zdaniem ona tak wyglada jak dziecinka i o ile sie nie myle ma 34 lata!! Aggie dzieki.. ale czy to wystarczy?Pewnie trzeba juz sie urodzic z takimi rysami twarzy. Winogronka zazdroszcze Ci ja mam 21 lat i chyba starszej wygladam niz na te 21................ Ta grzywka to moze dobry pomysl ale na bok czy taka typu Ania Mucha? Spojrzcie na Kasie: http://tapety.vipp.pl/tap/kobiety/images/2katarzyna_bujakiewicz_3.jpg Dla mnie to ideal. Jesli rzeczywiscie ma 34 lata to ja dalabym jej niecałe 20.

chyba grzywka i na bok i prosta jest dobra.musisz pokombinowac w jakiej ci lepiej.a kasia wyglada bardzo dziewczeco i niewinnie tez mi sie bardzo podoba.ale jak ma mocniejszy makijaz to nieco zmienia sie jej wyglad i moze nawet jest nieco wyzywajacy.a oprocz rysow twarzy na pewno tez liczy sie jaki ma ona wyraz. lagodne i pogodne uosobienie na pewno odejmuje lat i przydaje wdzieku ;)

Gość kasia bujakiewicz jest
gruba, ma wilkie brzuszysko, wygląda jak szmata i ma tragiczne zmarszczki wokół oczu:o To zdjęcie jest po photoshopie i robione 20- lat temu chyba...:o

Gość kobieta-dziecko
to chyba Dzidzia-Piernik?

Gość FILONN
a widzialyscie taką kobiete-dziecko jak ma już swoje lata?Naprawde ,warto wyglądać na tyle lat na ile sie ma, bo taka stara maleńka to żenada.Widże taką codziennie i niewiadomo co to jest.

Gość tak sie zastanawiam
czy chociaz do piet jej siegasz? Najczesciej to krytykuja jakies albo pasztety albo osoby z zanizonym poczuciem wlasnej wartosci. Pozdrawiam i psychologa polecam!

Gość tak sie zastanawiam
to bylo do kasia bujakiewicz jest...

Gość a ja popieram
FILONN,żałosne są takie stare robione na młode,naprawdę żałosne

Gość to chyba charakterystyczne
dla naszego narodu. nie przychodzimy na forum po rade tylko zeby pokrytykowac. przestaje sie odzywac bo zawsze sie znajdzie cala masa ludzi, ktorzy niby chca sie czegos dowiedziec a jak sie dzielisz swoimi sposobami to zaraz cala masa postow, ze sie w ogole nie znasz :) to tylko u nas sie zdarza. na anglojezycznych forach ludzie dziekuja za wskazowki i wymieniaja spostrzezenia. szkoda, ze mamy tyle kompleksow... pozdrawiam :)

Gość a podobają ci się
te stare umalowane jak clowny obwisłe Amerykanki?Nie lepiej wyglądać schludnie,elegancko i odpowiednio do wieku?

Gość anna przybylska
twarz dzieciaczka, usta,nosek oczka

no tak podszywacze gadajacy sami ze soba sa tu nieuchronni. spierdola zawsze kazda dyskusje. frustraci jebani. albo frustratki z wielka dupa wygladajace jak stare prochna.zjezdzam stad, to forum nie na moje nerwy.

Gość polecam bardzo
fryzure na tzw. dorotkę, czyli grzywka, przednia część włosów odgarnięta do tyłu z takim małym "kogucikiem' na środku, włosy z tyłu luźno spiąć. Gdy nosiłam tą fryzurę ludzie mowili do mnie "dziecko", i faceci też ;)

Gość lulalalalalalalalalalaaaaaa
o tym instynkcie to chyba na onecie wyczytalas ;) hehe....ja jestem brunetka ktora wie czego chce... i mi z tym dobrze....nie potrzebuje opieki;)

Gość JJJ-a
Ania Przybylska też jest śliczna, każdy ma swoj gust ale po co od razu takie ostre słowa. A 21 lat to chyba nie jest jakis straszny wiek taka stara nie jestem chyba zeby ubierac sie i malowac stosownie do wieku, chcialabym wygladac na niepelnoletnią i tyle.

Gość huraaaaaaa
dla mnie ta devon jest obrzydliwa, obleśna wręcz