Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJJ-a

Marzę o wyglądzie tzw. Kobiety-Dziecka.

Polecane posty

Gość JJJ-a
lulalalaa :) Tak w Onecie przeczytałam ale z tą opieką to mi chodzi o cos zupelnie innego. Ale wracajac do tematu to moze macie jeszcze jakies pomysly?

Gość upuppppupupu

Gość lulalalalalalalalalalaaaaaa
wiem o co chodzi ;) tak tylko sobie napisalam po klęsce naszych rodaków... wybacz ;) nie chciałam być złośliwa czy coś w tym stylu...

Gość znam sposoby
zepnij wlosy w kitke, ale taka z boku (jedna, nie dwie, bo to wiocha). Bardzo ladnie wyglada to zgrzywka i luznymi kosmykami, tzw. pejsami z przodu. Nie maluj oczu, rzes, tylko pociagnij dolna powieke i wewn. kacik oczu biala opalizujaca kredka. Na usta swietlisty blyszczyk, transparentny, czerwony. Na policzki roz, dla efektu rumiencow, ktore czesto maja dzieci. Co do ubioru, to cos w jasnych kolorach, najlepiej sukienka lub spodniczka do kolan, bombka, do tego balerinki i mala torebeczka. Liz lizaka. To tyle :)

Gość znam sposoby
dodam, ze sama mam poludniowa wirazista urode, ostre rysy, ale jak sie umaluje tak jak wyzej i ubiore, to wygladam jak niewinna dziewczynka. Faceci to lubia.

Gość znam sposoby
mialo byc: wyrazista

Gość jasssssssssssssne
to nie kręci facetów:o co najwyżej podstarzałych, łysiejących pedofili:o

Gość znam sposoby
jasne, ze kreci. Kazdy facet ma w sobie cos z pedofila i lubi kokietujace lolitki. Taka jest prawda.

Gość Agusiak_
moim zdaniem typ kobiety - dziecka to KINGA RUSIN od jakiś 100-tu lat;) wygląda tak samo, taka dziewczyneczka:)

Gość JJJ-a
Co do ubioru to własnie nei chciałabym przesadzać z takim dziecinnym chodzi mi szczegolnie o twarz makijaz i włosy a sukienek nie posiadam :) Moze znacie jeszcze jakies ciekawe tricki na zrobienie z siebie dziecinki? A rzęsy wydaje mi sie ze powinnam malować.

Gość savetheanimal
Ja mam dokladnie odwrotny problem:) . Mam 20 lat a wszyscy mowiac ze wygladam na max 16. :). Wiem ,że w pozniejszym wieku bede z tego bardzo zadowolona ale teraz jest rozne. np. z pokazywaniem w prawie kazdym sklepie dowodu przy kupnie papieroswo lub alkoholu. Nie mam pojecia jak uzyskac efket tzw.kobiety-dziecka ale wydaje mi sie ze w kocyku wyglada sie na pewno mlodziej:)

Gość Joollaaas
JJJ-a Czy Ty czasem nie czytałaś tego artykułu o blondynkach i o tym ze w prehistorii było mało mężczyzn a wszyscy ludzie mieli czarne włosy. I niektóre kobiety wyewoluowały na blondynki tak aby pokonać konkurencje i zwrócić na siebie uwagę mężczyzn.

ja mam 21 lat a wygladam na 17 :/ i to wcale nie jest takie fajne. jestem szczupla,nosze okulary i mam strasznie dziecinna buzie:( nie wiem co Ci doradzic...nie znam patentu na \"kobiete dziecko\". wydaje mi sie ze najwieksza role odgrywa tutaj twarz a ja ciezko zmienic:(

Gość Mam ten sam problem
mam prawie 23, a wygladam na 15-17. Niby dobrze, bo za kilka lat bede wygladala mlodziej, niz moje rowiesniczki. Ale czasami jest to nieprzyjemne, gdy musze pokazywac dowod w sklepie, czy pubie. Ostatnio mialam przygode: poszlam do restauracji, kelnerka popatrzyla na mnie i zapytala, czy dla mnie menu dla doroslych, czy dla dzieci... Porazka! A jesli chcesz wygladac mlodziej, ubieraj sie w jasne kolory, typowo dzieciece: rozowy, zolty, bialy. Zakladaj klapki zamiast butow na obcasie. Nie maluj sie ostro, uzywaj delikatnych kolorow na powiekach. Ostry makijaz dodaje wieku, wiec jedynie blyszczyk do ust, jakis delikatny cien, troszke rzesy. Wiaz wlosy w niedbalego kucyka. Smiej sie czesto i glosno. Pamietaj, zeby nie przesadzac z okazywaniem dziecka w sobie, jak przebieraniem sie w biale lakierki i podkolanowki. To juz przesada!

Gość savetheanimals
heh :) tez mialam taką niemiła "przygodę". Byłam w aptece i poprosiłam ekspedietke a cos dobrego na grype a oa zaproponowala mi gripex JUNIOR. grrrrrr..... to bylo okropne :(

Gość kinga rusin ma taka
fajna urode laleczki - nie wiem ile ma lat ale wyglada baaaardzo mlodziutko.

Hmm, ja mam rocznikowo 21 lat, a ostatnio sasiad sie mnie zapytal czy mam 16 czy juz moze 17 :o . Gdy chce kupic piwo w sklepie namietnie i wciaz pytaja mnie o dowod... I nie wiem od czego to zalezy, bo urody laleczki nie mam. :o

Gość Justinka_
A ja mam rocznikowo 21 lat,i kiedy to komus mówię,wszyscy sie strasznie dziwią.Mówia ze wygladam na jakies 17 lat. To moze dlatego,ze niejestem zbyt wysoka(166cm) i jestem drobnej budowy(54 kg).Ale moja twarz tez duzo robi.Na policzku mam taki niewinny zalotny piepszyk :),oczy mam niebieskie,wlosy mam blond uczesane najczesciej w wysoko upiety kucyk.Nie mam grzywki,bo kazdy mi mówi,ze mam bardzo ladne wysokie czolo :).Twarz mam raczej okrągłą,taką dziecinną :).Nie robie mocnego makijazu.Moja kumpela(21 lat,tez twarz dziecka)raz zaszalała.Zrobila sobie dosc mocny makijaz(na oczy fiolet,mocno wytuszowane rzesy),ze wygladala na jakies 25 lat. A czy wedlug was lepszy efekt kobiety-dziecka uzyska sie przez grzywkę czy lepiej bez grzywki??

Gość JJJ-a
Widzę, ze tu same dziecinki z wyglądu siedzą:)Zazdroszczę, ja jeszcze nigdy nie musialam pokazywac dowodu, moja kumpela zawsze chwali sie ze chcą od niej dowod a mi wtedy tak glupio bo nawet jak miałam 16/17 lat i kupowałam papierosy lub piwo to nie chcieli dowodu a gdzie teraz, moze mi dają 30stke:(

Gość DO Justinka_
Ty jesteś drobnej budowy? z takimi parametrami jak Twoje to raczej jesteś NORMALNEJ budowy

Gość uppuppppp

Gość No też coś....
Do Winogronki-->czy to nie Twoje zdjęcie było swego czasu na słynnym topiku? Nie żartuj!..dziewczyno ,wyglądasz na swoje lata ,a może i wiecej ,nie cukruj sobie:O

Gość pausas2
O matko!, ja bym sięchetnie z Tobą zamieniła, ja robie co mogę by dodać sobie lat. To jest naprawde bardzo upokarzające, mając tak jak ja 27 lat, jak ludzie traktują Cię jak gówniarę. Naprawdę można się załamać. A jeśli chodzi o facetów, to nie wiem, czy ich to kręci, może jakiś podstarzałych kawalerów. Bo zazwyczaj duże powodzenie miałam właśnie u takich. Teraz już mnie to nie interesuje mam meża i naprawde dużo bym oddała by wyglądać poważniej.

Gość JJJ-a
pausas2 oczywiście, że bym się chętnie zamienila :) Szkoda, ze mnie traktuja jakbym nie wiem ile miala lat wydaje mi sie, ze daja mi ze 30. I widze, ze tylko ja mam taki problem myslalam, ze sa tu kobietki ktore tez wygladaja powazniej na swoj wiek i ze cos wymyslimy............

Gość pausas2
Wiesz, myślę, że to kwestia fryzury, ja np. zrobiłam sobie specjalnie trwałą by się trochę postarzeć. Udaj, się do fryzjera i poproś o jakąś grzeczną fryzurkę z prostą grzywką koniecznie. Nie maluj za mocno oczu, nakładaj róż na policzki. Noś buciki na płaskim obcasie np. balerinki. Smaruj buźkę kremami nawilżającymi, na usta nakładaj błyszczyk..., to w sumie tyle co mogę Ci poradzić, nie wiem skąd jesteś, ale jeśli mieszkasz w jakimś dużym mieście to może udaj się do wizażysty, on Ci doradzi konkretniej co zrobić. Życzę powodzenia :)

Gość pausas2
A tego, że inni traktują Cię poważnie bardzo Ci zazdoszcze. Wiele bym dała by i mnie tak zaczęli traktować. Może i mi sie to w końcu uda :).

ja mam 19 lat a ludzie daja mi 14 :p to jest dopiero wkurzające bo jak dugo mozna byc dzieckiem :P

To zastanawiajace. Mam 25 lat, ale wygladam na 18. Mam 19, a wygladam na 14. Mam 22 ale wygladam jakbym miala 16. Wy tak wszystkie macie, dziewczyny? :P