Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flore

czy warto wiązać się z rozwiedzionym facetem z dzieckiem?

Polecane posty

Gość konwalijka*
do Konwalijki jeju naprawde zazdroszcze Ci takiej pewnosci. mnie chyba nigdy nie będzie dana. - ona wynika z relacji, z tej osoby, nie jets ot tak sobie wyssana z palca. czuje ale zawsze dopiero wtedy gdy jest za późno... - milosc to decyzja, uczucie, posatwa poza tym ostatnio kilka razy trafilam na osoby które zostaly zranione, przez to ze ktos chcial zaleczyc nimi swoj ból. stad doradzam ostroznosc - no wiesz nie biore ich w obrne bo to dorosle osoby i wiedza czuja dokladnie ze ten ktos np myslami byl gdzie inadziej i potem byly docinki z ich strony, bo czuly ze ich nie kocha, zatem pchaky sie na wlasne zyczenie.

Gość konwalijka*
masz serce tylko jest zablokowane wlasnie osoby ktore utracily osobe - smierc, odejscie robia cos takiego ze tlumia uczucia, starja sie logicznie je wytlumaczyc pisze o tym w naj w tym numerze. zatem kochasz ale mowisz sobie: nie nie badz czujna, nie wolno ci, zostaiw cie.. nie mzna tak:)

Gość Nie ..
czy warto wiązać się z rozwiedzionym facetem z dzieckiem? nie. Nie opłca się.

Gość bądz ostrozna...
do KOnwalijki wiesz, wlasnie zwrócilas mi uwage na cos... zawsze cierpialam na niskie poczucie wlasnej wartosci, oczywiscie tego po mnei nie widac. poza tym to chyba cholerne "czy jest on wystarczajaco dobry". NIe wiem. Z kolegami, przyjaciolmi dosc szybko wchodze na stope dobrej znajomosci, zazylosci. a gdy tylko przychodzi do zwiazku... oczywiscie serce otwiera sie dopiero wtedy gdy odchodza... ale ilez mozna -mam 25 lat!!! :(:(:(

Gość hmm..hmm..
flore ja Ci bym radziła odczekać troszkę. Nie twierdze , że to nie ma szans, ale poczekaj jak oni rozwiążą swoje sprawy. Ja jestem w trakcie rozwodu i nie wiem, że byłabym wtym momencie trudną partnerką. Mimo, że nie kocham męża, że już na pewno nie wrócę do niego, wiem, że musze najpierw ułożyć swoje sprawy, żeby być przygotowanym do nastęonego związku. Bycie z kimś kto ma juz dziecko jest bardzo trudne. Nie będzie nigdy Ty i On, będzie Wy i jego dziecko. Zastanów się nad tym dobrze.

\"czy warto wiązać się z rozwiedzionym facetem z dzieckiem?\" Po pierwsze on nie jest rozwiedziony.