Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otoz moj problem to

przyslowiowe swedzenie jajek.

Polecane posty

Gość otoz moj problem to

witam mam takie pytanie, czy znacie dobrego dermatologa w warszawie - chodzi mi o czlowieka generalnie doswiadczonego w genitalnych klimatach. swedzi mnie moszna, jest to nei do zniesienia praktycznie - objawow zewnetrznych zadnych nie ma, dwoch lekarzy u ktorych bylem przepisalo mi fenistil ktory oczywiscie nie dziala, cholery juz dostaje spac nie moge. z internetu przeczytalem ze moze byc to grzybica, opryszczka, hpv, niech to bedzie cokolwiek, ale niech znajde lekarza ktory sie na tym zna i wreszcie to wyleczy. opcja jest slaba bo troche czasem wygladam jak pawian ktory z nagla musi smyrnac jajacza. niefajnie :] jak kogos znacie podajcie moze adres, telefon. dzieki z gory. do podszywaczy: myje sie, i w ogole. prosze tylko powazne oferty

Gość wyszukiwarka.
Maria Pawińska ul.Stoczkowska 13 m 3 tel.610-79-48 ,610-55-34 Doktor Petkov- w prywatnej lecznicy ul.Fieldorfa 5a, tel:671-06-06, 671-06-15 Gabinet Dematologii Leczniczej i Estetycznej na ul. Domaniewskiej - szczerze polecam dr Kuczynska, tel: 22 852 21 59 wizyta kosztuje 70 zl na Gwiaździstej 5 przyjmuje w swojej przychodni dr Noszczyk. Sprawdź www.melitus.pl

Gość a jakie znasz przyslowie
o swedzacych jajkach?

Gość otoz moj problem to
swędzace jajka to dopust od Boga jak ktoś go doswiadczy to trwoga oj trwoga ! :classic_cool:

Gość Kakaakkakaajijjiji
Mnie zaraził mój chłopak, obecnie czekam na wizytę, umieram, źle mi z tym psychicznie, a fizycznie tym bardziej nie do wytrzymania :( Już nigdy nie będe zdrowa, bo wirus będzie ze mną do końca. Nie chorować, dbac, zero orzechów i czekolady, dużo witaminy C i z grupy B. Tabletki ponoć działąją szybciej. O ZGROZO!

Gość i jak tu pogodzić
golone jajka swędzą, niegolone wyglądają nieestetycznie :D