Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pretty111111

DIETA NIEŁĄCZENIA

Polecane posty

hej dziewczyny czy mozecie mi rozdzielic te produkty bo sie gubie: grzyby,mak,słonecznik,orzechy ziemne,dynie,sezam,jogurt natur,maslanka,kefir,kukurydza z puszki????niby wiem ,ale nie wiem:(:(a tak wogóle to owoce jecie osobno??????? odezwijcie sie dziewczyny:))

czesc:) ja znowu mam chwile zalamania:P ale wroce do tego znowu codziennie za to czytam ten topik

pisze tylko te co wiem grzyby -neutralne orzechy, slonecznik, orzechy, pestki dyni, sezam tez nautralne jogurt, maslanka i kefor to wegle a kukurydza i mak to nie wiem..... owoce jemy osobno i tylko z rana

Gość Ninka123
A ja właśnie przeczytałam, że, uwaga: mięso oraz ryby WĘDZONE to już nie są białka!!! A produkty neutralne. Do grupy neutralnej zalicza się także: sery powyżej 50% tłuszczu czyli większość camembertów i pleśniowych, śmietanę, orzechy, produkty mleczne zakwaszone czyli kefir, maślankę, no i oczywiście warzywa korzeniowe i liściowe. Czyli, nie jest tak źle - mamy duży wybór !! Np. można zjeść rano chleb z wędzoną makrelą i nie będzie żadnego "grzechu". :)

Gość Ninka123
Ale nigdzie nie znalazłam słowa na temat miodu. Ale sądzę że to grupa węglowodanowa, nie?? Tak samo dżem?? :) :) Jak ktoś wie, niech napisze.

witam:) Ninka123 dzieki za miłe informacje:)j,a co do miodu to raz przeczytałam ze to wegle a raz ,ze neutralne...hmm... no i w co tu wierzyc:P,ale bedzie bespieczniej jak je zaliczymy jednak do węgli:) Hmmm...a tak to nikt tu nie zaglada,troche kijowo pisać sama do siebie...nikt nie pisze,nikt nie słucha...no cóż kolejny topik pozostaje opuszczony,widocznie tematy sie pokonczyły do rozmów:P Pozdrawiam

Ja tu cialge zagladam: tylko jakos nie moge sie zabrac za dietke:) tzn w tygodniu wszystko an medal, a jak przychodzi weekend to dupa zbita.....:) ostatnio co weekend jest jakas okazja do swietowania:)) wczoraj walantynki ie zalowalam lodow a dzis tlusty czwartek..... kiedys zaczne :P

coraz_mniej rozumiem Cie bo kiedys tez nie wiedziałam jak zacząc z tą dietą ,ale jakos zaczełam i juz ciagne i jest całkiem ok:),ale szkoda szkoda bo zostaje sama z tymi dietami:P:P hhmm.. tłusty czwartek:P ja tam zamiast pączków piekłam dzisiaj ciasteczka owsiane z orzechami i słonecznikiem:)mmm pycha:) pozdroooo

hej lalki ja mam kg mniej czyli za mna 7 kg przedemna jeszcze tylko 9 kg.... niełaczę produktów... staram sie ... choć ostanio strasznie se pofolgowałam i jadłam duzo słodyczy.... ale od dzis zaczyna ostro bez słodyczy.... bo jednak one nie sa do deity potrzebne.... choc jakos mi cięzko .... ale stram sie i ten kg mniej zmotywoał mnie znów do działa nia.... buziole

Kobiece kształty :)nono prosze mi sie tu pilnowac:):)ja tez niełacze produktów,wedlin,kiełbas i szynek wogole nie jadam tylko od świeta gotowany drób:) ryby:) i jajka na miekko:P a tak to jadeee na kaszy,ryżu i zielenince:P:P no i owocaki:):)aha nie wspomne o moich orzeszkach i słoneczniku:)a na kolacyjke jogurcik naturalny albo kefir:)i tak to moje zycie płynie:):)a co u WA S laski?????nic nie piszecie:P:P nio trzymajcie sie chociaz i czasem dajcie jakis znak życia:):)pozdrawiam:)

hej Dziewczynki! Pewnie i tak juz nikt tu nie zaglada ale chce powiedziec ze ja w tej diecie \"siedze\" od dzis i jest OK. Na sniadanie zjadlam chleb zytni z ziarnami z miodem (2 kromeczki) :) :) a na obiad planuje kilka pierogow z kapusta i grzybami + brokuly i seler na parze :) przez 2 tyg bylam na 1fazie SB i teraz jest mi latwiej :) pozdrawiam !

no wiec na kolację zjadlam 3szt kotletow sojowych polane stopioną margaryna i odrobiną cebuli, do tego gotowane brokuly i starty ser zolty :) ..aha i skusilam sie na lyzke miodu, byl pyszny :) dzis kolacja bialkowa. Mam nadzieje ze zgodna z dieta :)

mmm ale smakołyki :)tez jadam kotlety sojowe,ja na kolacje tunczyka z surówką:)tez kolacja białkowa:),ale czytałam gdzies ,ze najlepiej weglowodany jesc do połłódnia i na obiad a na kolacje własnie białka:)wiec jest ok:)

Izulka, wiesz moze jak to wyglada z laczeniem weglowodanow z owocami? Np. ryz z jablkami i cynamonem??

jezli chodzi o ryż to oczywiście dziki lub nie przetworzony.... możesz go łączyc z cynamonem i jabłkami.... ale jeśc tylko na śanidnie.... ja tez jestem na tej diecie... i jest ok.... pozadrwiam wszystkie odchudzaczki

WITAJCIE:):)ja owoce jem osobno i nie łącze z niczym jak już to tylko owoc z owocem:P:Phehe

Gość aśkaaaa
do Prety1111111 ...napisalas w jednej rubryczce ze juz sie tak nie katujesz z odchudzaniem bo starasz sie o dzidziusia a wiec sorki ze to napisze ale moja kuzynka tez starala sie o dziecko(3) i chciala zajsc a nie mogla dlaczego? pomniewaz musiala schudnac 5 kg posluchala lekarza i jednak stalo sie dzis jej synek ma 5 lat i jest strsznym lasuchem..Trzymam kciuki :):):)

Gość arlekinka
podbijam