Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce mieć dziecko

chce mieć dziecko

Polecane posty

Gość katarzynkaaaaa
nie ma sprawy,życzę powodzenia,ja też staram się o bejbika więc doskonale rozumiem to,że chciałabyś wiedzieć jak najwięcej,w końcu po to jest to forum,no nie?? bużki.

Gość katarzynkaaaaa
tak,z tym kwasem foliowym to prawda,ja już też go biorę od miesiąca

Gość kkaassiiaa
mój ginekolog mówił,że trzeba czekać i to długo najlepiej 12 miesiecy wtedy bedziesz miała pewność,że dzidzia bedzie zdrowa,kwas foliowy bierz na pewno ale nie przedawkuj,a najlepiej spytaj sie lekarza, z płcia dziecka to jesttak;dziewczynka w pierwszym dniu jajeczkowania a chłopak pod koniec jajeczk.,bo żenskie są szybsze ale szybciej umieraja, a meskie sa wytrwalsze

Gość chce mieć dziecko
hm to strasznie dlugo 12 miesiecy:(, mamy tak wszystko zaplanowane ze najpozniej chcialabym urodzic w sierpniu ew. we wrzesniu:(

Gość kkaassiiaa
ja czekałam zrobiłam wszystko,zeby była zdrowa,zaczęłam uprawiać sport,owoce,duży kubuś co dzień przez rok,lepiej poczekać niż pózniej płakać,że coś nie tak.chociaż to czasami geny płatają figle,ale nie bedziesz mówić przez całe życie jednak mogłam...to moja wina.moim rodzicom i tak nic by nie pomogło,bo przez geny moja siostra ma zanik miesni i ja też mam te geny,ale dziecko jest zdrowe!!!wiec rozumiesz moje czekanie,ci też radze

Gość chce mieć dziecko
bede musiala wytrzymac a Tobie gratuluje:)

Chce miec dziecko!!! Ja dwa tygodnie temu odtawilam tabletki a dziecko planujemy dopiero w przyszlym roku w sierpniu \'zaczac robic\'. Idz do ginekologa i z nim pogadaj o swoich watpliowsciach. Ja bym tam od razu nie dzaiala. PS. Ale np. ja jestem zdrowym dzieckiem po tabletkach, zaraz po odstawieniu.Lekarz przepisal mojej mamie tabletki, bo nie umiala zajsc w ciaze. Bylam i jestem zdrowa. Ja jednak nie chce ryzykowac.Bralam rozne tabletki ok. 5 lat.