Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa3-stka

mlodsi faceci odemnie

Polecane posty

Gość anonimowa3-stka

mam 30lat jestem rowodka..dodam ze atrakcyjna i zadbana ..od jakiegos czasu zauwazylam zainteresowanie moja osoba ..mlodszych odemnie mezczyzn...i z takim 25-latkiem wyladowalam w lozku..dla mnie to byla przygoda nic wiecej ale chlopakowi nie wiem czy na mnie zalezy czy na dobrym sexie..daje mu do zrozumienia ze to tylko sex ..a on wciaz dzwoni i pisze co robic?

Gość nie dawaj znaków
tylko peowiec wprost ,ze to dla ciebie był tylko sex..pewnie chłopak sie łudzi ,że coś więcej

Gość Marco_Polo
Hmm... naturalna rzecz :) 30-latka to marzenie nie jedengo młodego faceta. Jestes mloda i atrakcyjna a zarazem doswiadczona i wiesz czego w łóżku potrzbujesz i czego chcesz. Dlatego wcale mu sie nie dziwie ze Cie pragnie zatrzymac przy sobie. Jesli było Ci z nim dobrze to zastanow sie czy nie warto tego pociagnac dalej - jesli nie to po prostu wykasuj numer z telefonu. Czas zrobi swoje i gość zrozumie ze nic z tego nie bedzie.

Gość zgadzam sie
mam tak samo. chłopaczek ma 21 lat, ja 31. biegał biegał i wybiegał. podczas gdy ja juz nie widze mozliwości dalszego rozwoju tego zwiazku ( w cudzysłowie..) < on cały czas nalega, prosi, błaga.. spotykaliśmy sie pół roku, dodam.

Gość anonimowa30-stka
ale jak mu dam definitywnie do zrozumienia ..ze nie chce go to moze swoim nie wyzytym kolesiem dziwne historie opowaidac z zemsty a tego nie chce:P:P