Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edith

co was podnieca oprocz seksu?

Polecane posty

bo chyba kazdy ma wiele takich rzeczy, moga to byc np. pieniadze,szybka jazda samochodem,ryzyko albo cos bardziej orginalnego i wyrafinowanego.i wlasnie raczej o takie odpowiedzi mi chodzi.ja sama narazie sie nie wypowiadam, bo obawiam sie ze moj watek zostanie zignorowany albo zaraz pojawia sie glupie wypowiedzi.ale jak ktos cos napisze, to na pewno sie uzewnetrznie;-)

Gość yamaha xjr 1300

Gość ________________
mnie straszliwie podnieca burza, jak grzmi i takie tam. Poza tym lubie czasem sobie gadac normalnie z facetem i swintuszyc o nim w myslach. Mam mokro po chwili:) a on nawet o tym niic nie wie :)

Gość yamaha xjr 1300
mi styka yamaszka, lezy w zasiegu moich mozliwosci finansowych i w sumie daje popalic przecietnej 600 ;)

mnie z kolei cholernie podnieca przebywanie w towarzystwie bardzo inteligentnych facetow, chociaz zawsze istnieje wtedy ryzyko wyjscia na glupia;-).poza tym sprawdzanie cudzych granic, tego jak ktos na cos zareaguje, na ile moge sobie pozwolic itp, ale to jest chyba z ryzykiem powiazane. oprocz tego cholernie mnie podnieca kiedy zachowuje sie nieco inaczej niz zwykle, czy nawet udaje kogos innego (moze mam w sobie cos z aktorki) kiedy wygladam jak nie ja,robie cos w nie swoim stylu. na przyklad sama jestem malo spontaniczna i dosc sztywna i gdy przelame sie zrobie cos zupelnie niekontrolowanego to niemal doznaje orgazmu.albo ktos oczekuje ze nie zrobie czegos a ja to jednak robie. lub np ubiore sie tak jak normalnie bym sie nie odwazyla itp.uwielbiam tez moment kiedy zmiekczam komus serce i wzbudzam uczacia opiekuncze.to mnie podnieca nie mniej niz mysli o seksie.

Gość yamaha xjr 1300
dzieki, czyz nie jest piekna? i te zlote amorki ohlinsa :P

o motory tez mnie cholernie podniecaja ale jednak bardziej rozne sytuacie i zdarzenia. na przyklad jazda na takim motorze z facetem. a tu ani faceta ani motoru. eh...marzenia

Gość więc jak to jest
..też podniecają mnie inteligentni mężczyźni...do tego, kiedy facet jest zadbany i bosko pachnie....ach....mogłabym z takim poświntuszyć...

Jest :D i piękna i osiągi ma niezłe, już czuję ten we włosach wiatr;)

więc jak to jest nie jesteś wyjątkiem:D w pytaniu nie chodziło o seks.

Gość więc jak to jest
wiem, wiem...ale to zmienia faktu, że widok takich facetów cholernie na mnie działa.

Przecież ma to bezpośredni związek z seksem, myślenie, wyobrażanie sobie. Nie tylko na Ciebie działa, na każdą kobietę, zapewniam Cię;)

na mnie inteligencja dziala duzo bardziej niz ladne cialo. no piszcie, piszcie bo bardzo ciekawa jestem. moze mnie zainspirujecie i znajde sobie nowa podniete heh

Gość więc jak to jest
inteligencja oczwiście tak..działa bardzo, kiedyś wydawało mi się że tylko ona. Dzisiaj czuje, ze jeżeli dołącza do tego piękne, wysportowane ciało faceta po prostu szaleję.

Na większość kobiet które znam inteligencja tak działa. W kontakcie pośrednim zawsze tak działa intelekt, bo nic więcej nie wiesz o osobie, reszta to wyobraźnia. W kontakcie bezpośrednim- dla mnie oczy, głos, uwielbiam niski głos, wtedy wiem, ze to prawdziwy mężczyzna, podczas tańca sposób poruszania i ciało...wtedy tylko to;) Mogłabym wymień wiele takich rzeczy dających zadowolenie podobne do seksu, sport, kwiaty, perfumy, las itd.

a ja jeszcze lubie chodzic po ciemku po miescie i robic zakazane rzeczy

Gość aaaa taka jedna
a mnie podnieca taki jeden, jedo uśmiech :)

Gość fajkomir
wódka

Gość uważny czytelnik
skoki spadochronowe