Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Indigo

kto ma i uwielbia te psy?

Polecane posty

Gość Indigo

Jestem szczesliwa posiadaczka malego na razie szczeniaczka rasy rotweiller. jest taki slodki. to juz moj drugi w zyciu rotweiller,tak wiec juz znam ich obyczaje i mma dobre podejscie choc nie jestem zadnym treserem. Niech wpisuja sie tu ci ktorzy maja i koja te psiaki :)

Gość rottwailery to MORDERCY

popieram: rottweilery są mądrymi psami tylko trzeba umieć z nimi postępować. Miałam kiedyś cudownego psa tej rasy!

ja kocham pieski:) mam w domku prawie 2 letniego dobermanka :) najwieksza pieszczocha na świecie:D

Gość pooooooomarańczka
a ja mam cudownego kundla , duzego , madrego zwierza.

Gość Niunka5302
Ja niestety nie moge miec psa bo wynajmuje mieszkanie. Ale w Polsce jest nasz kochany kundelek Homer. AAA wczoraj ogladalm film Eight Below- cudne psiaki( haskie chyba)

Nie mam , ale cieszyłabym się tak jak Ty gdybym mogła mieć . Rewelacyjne , piekne , madre , opanowane , z nieprawdopodobną mimika pyska ehhh , pomarzyć :) Może kiedys . Mordercy ? Wiekszym zagrożeniem jest byle mieszaniec źle ułożony , niż rottweiler w odpowiedzialnych rękach.

Gość pooooooomarańczka
terefere, masz racje.

Rottwailery są pięknościowe. Ja uwielbiam duże psy , zwłaszcza jak sa czasami takie niezdarne i zachowują się jak malutki piesek. Sama miałam dawno temu seterke a teraz mam Sznaucera olbrzyma - sunie , ma juz ponad 10 lat ale jest naszym kochanym członkiem rodziny. Te wielkie oczy i ten ogromny kufon (czarny nochal) super -rottwailery mają piekne pyski , no a teraz jak masz szczeniaka to te pulchniutkie łapy - odlot. PIes jest taki jaki właściciel i to od właściciela zależy co wyrośnie z małego szczeniaka. A wiadomo , że właścicielami dużych psów muszą byc odpowiedzialni ludzie z charakterem bo sobie nie poradzą. Moja sunia (40 kg) była wychowana w duzym cieple i dzisiaj jest dla nas najcieplejszym psiakiem na swiecie. Życzymy szczeniaczkowi wszystkiego najlepszego ja i mój pies

Gość Indigo
Dzieki calinek :) pozdrow tez swojego psiaka. Nie lubie jesli ludzie mowia ze rotweillery to mordercy. owszem moga byc ale jak maja nieodpowiednich wlascicieli. Trzeba miec opanowanie i stosowne podejscie do tej rasy. To bardziej mozna sie obawiac pitbullow :( bo nawet amstaffy sa fajne ale sa bardzo trudne do dobrego ulozenia , sa bardzo uparte. Moj rotweiler byly byl super taki opanowany . zaczepiali go male kundle a on zachowywal taka rownowage... byl super. i chcialabym zeby ten szczeniaczek ktorego mam to jest suczka tez byla jak on tzn opanowana. A jakie lapki ma fajne takie grubiutkie i ten pysio jego :)