Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuśka10

Bolesne badanie ginekologiczne

Polecane posty

Gość Kuśka10

Wybrałam się pierwszy raz do ginekologa do przychodni, niestety. Lekarz nie patyczkował naprawdę bolało.

Gość albi
Niestety lekarze także bywają chamami. Idź do kogoś innego następnym razem. Ja się nauczyłam prosić o najmniejszy wziernik i ucinać głupie dyskusje. Moja sprawa i moje prawo nie doświadczać bólu, któremu można zaradzić.

Ja jak byłam pierwszy raz, to aż się wydarłam, naprawdę nie mogłam tego opanować, ból był koszmarny, nieporównywalny z niczym. W ogóle wszystko bolało mnie przez dwa dni. Zresztą zawsze boli, kiedy wychodzę od lekarza, chce mi się ryczeć z nerwów. Współczuję, bo wiem, że to okropne.

Gość kati27
Dziewczyny jezeli was cos zaboli nie bujcie sie i zwroccie lekarzowi uwage.Wkoncu my jestesmy ich pacientami a nie oni naszymi .pozdrawiam

Gość kati27
Dziewczyny jezeli was cos zaboli nie bujcie sie i zwroccie lekarzowi uwage.Wkoncu my jestesmy ich pacientami a nie oni naszymi .pozdrawiam

Gość kati27

a ja kiedys jednemu powiedzialam (wydarlam sie),ze powinien w rzezni na uboju robic a nie w szpitalu z kobietami pracowac:) od razu delikatniej było:)