Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swedzi ala

GRZYBICA STÓP

Polecane posty

Gość swedzi ala

Nigdy nie miałam grzybicy stóp ani zadnej innej. Niestety od kilku dni swędzą mnie stopy. Nie swędzą mnie one cały czas tylko kilka razy w ciągu dnia mam napady. W zwiazku z tym, ze podejrzewam, ze jest to niestety grzybica mam kilka pytań 1. Jakie polecacie środki 2. Jak długo leczy sie grzybice jednorazowo(wiem ze są nawroty) 3. Czy to sedzenie macie non stop czy godzine/dwie spokój i potem znowu jakis czas swędzi 4. Czy jest cos co złagodzi mi to swędzenie (aktualnie nie mam zadnego srodka na grzybice). Posmarowałam amolem, ale nie pomogło Aha... zauwazyłam ze im dłuzej to mam tym czesciej mam te napady i twrają dłuzej. Jutro koniecznie chyba musze isc do apteki Dziekuje

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
stosuj lamisilat

Gość swedzi ala
Dodam, ze nie jestem pewna czy to grzybica poniewaz nie miałam okazji zarazić sie tym w ostatnim czasie i bardzo dbam o higiene. Ostatnio troche sie opalałam i to swedzenie pojawiło sie własnie od kiedy zaczełam sie opalać...moze to ma jakis związek?

Gość swedzi ala
I jeszcze jedno. Nie wiem jak jest przy grzybicy, ale moje stopy niczym sie nie wyrózniają. Nie są ani zaczerwienione, spuchniete, zadnych krostek. Kompletnie nic

Gość lamisilat
kup sobie lamisilat, jak nie pomoze to i nie zaszkodzi bo mozna go stosowac profilaktycznie