Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 swedzi ala

GRZYBICA ST脫P

Polecane posty

Go艣膰 swedzi ala

Nigdy nie mia艂am grzybicy st贸p ani zadnej innej. Niestety od kilku dni sw臋dz膮 mnie stopy. Nie sw臋dz膮 mnie one ca艂y czas tylko kilka razy w ci膮gu dnia mam napady. W zwiazku z tym, ze podejrzewam, ze jest to niestety grzybica mam kilka pyta艅 1. Jakie polecacie 艣rodki 2. Jak d艂ugo leczy sie grzybice jednorazowo(wiem ze s膮 nawroty) 3. Czy to sedzenie macie non stop czy godzine/dwie spok贸j i potem znowu jakis czas sw臋dzi 4. Czy jest cos co z艂agodzi mi to sw臋dzenie (aktualnie nie mam zadnego srodka na grzybice). Posmarowa艂am amolem, ale nie pomog艂o Aha... zauwazy艂am ze im d艂uzej to mam tym czesciej mam te napady i twraj膮 d艂uzej. Jutro koniecznie chyba musze isc do apteki Dziekuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
stosuj lamisilat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swedzi ala
Dodam, ze nie jestem pewna czy to grzybica poniewaz nie mia艂am okazji zarazi膰 sie tym w ostatnim czasie i bardzo dbam o higiene. Ostatnio troche sie opala艂am i to swedzenie pojawi艂o sie w艂asnie od kiedy zacze艂am sie opala膰...moze to ma jakis zwi膮zek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swedzi ala
I jeszcze jedno. Nie wiem jak jest przy grzybicy, ale moje stopy niczym sie nie wyr贸zniaj膮. Nie s膮 ani zaczerwienione, spuchniete, zadnych krostek. Kompletnie nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lamisilat
kup sobie lamisilat, jak nie pomoze to i nie zaszkodzi bo mozna go stosowac profilaktycznie

Udost臋pnij ten post