Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała86

dlaczego pociągają nas żli faceci?????

Polecane posty

Gość mała86

ja byłam w takim związku z facetem który potrafił podnieść na mnie ręke, przeklnąc na mnie, kłamać..:( a jednak coś mnie do niego ciągnie.. i myśle czasem o nim choć tak rozsądnie myślac towyrzuciłąbym go chętnie z mojej głowy..:) wy tez tak macie?????

Nigdy mnie tacy nie pociągali, i nigdy nie uda im się mnie przyciągnąć do nich. Nie generalizuj panienko ;) :D 🖐️

Gość pannawdowa
Tylko słabe i głupie kobiety tolerują obok siebie chamów i damskich bokserów. To taki wynik strachu: obojętnie jaki, aby był

Gość mała86
zakłopotka zle gadasz teraz mam faceta o milion razy lepszego od mojego byłego i mozna powiedziec ze nauczyło mnie to czegos i wiem czego mam oczekiwac od mojego obecnego związku!! czasem trzeba przezyc cos złego aby za drugim razem to soe nie powtórzyło:)pozdrawiam

Gość bo sa głupie

Gość mala86
lubieje jak mnie chlopaczek zdzieli tak ze trzy razy w tygodniu w rylo. a juz do orgazmu mnie doprowadza jesli mu tak leciutko ze skarpetek i spod pach aromacik sie wije.

Gość mała86
tak byłam słabą kobietą ale teraz jestem mocniejsza i to o wiele!!!!

Gość mała86
bo teraz wiem ze byłąm głupia ze z nim byłam i nigdy więcej sobie nie pozwole na takie traktowanie:( O NIE!!

Gość zaloze sie ze
zdradzi obecnego z bylym bo stwierdzi ze jest nudny :)

Agresywny -> dużo testosteronu -> chemia, oddziaływuje na nasze zmysły i przyciąga -> \" miłość? chyba sie zakochałam ale czemu? Przecież on jest taki i taki... przy mnie na pewno się zmieni, to właśnie będzie ten przełomowy moment w jego życiu, przy mnie, prawdziwa miłość nagle usunie wszystkie złe cechy, będzie przeczuły i kochał mnie najbardziej na świecie, tak jak w filmach, ach...\" Jaka smycz?? To przeciez o romantyzm chodzi ;). Życie to nie film ale i tak o tym zapomnimy, nawet jak sobie to na ścianie napiszemy :]

Gość mała86
NAPEWNO NIE ZDRADZE GO Z BYŁYM BO JAK PISAŁAM BYŁY BYŁ KRETYNEM!!!MOJ OBECNY NIE UMYWA MU SIE DO PIĘT..:) hehe

Gość zaloze sie ze
"a jednak coś mnie do niego ciągnie.. i myśle czasem o nim " , piszez ze obecny nie umywa mu sie do piet , nie pytam CZY tylko KIEDY zdradzi obecnego , powinna wrocic do bylegoi i nie krzywdzic obecnego

Gość mała86
ale mi chodziło o to ze czasem o tamtym mysle ale nigdy do niego nie wroce!!!!!!!!

Gość no no to podziwiam
ALE CYRK hihihihhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii