Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaa

plastry evra---kłopoty z sercem!!

Polecane posty

Gość zmartwionaaaa

witam was drogie panie chciałabym sie z wami podzielic swoim nie miłym doswiadczenie z plastrami evra stosuje je juz pół roku,było wszystko oki,czułam sie świetnia do czasu.... od tygodnia miałam problemy z utrzymaniem plasterka na ciele co 3 dni mi odpadały co wiaze sie z tym,ze musiałam nakleic w przeciagu 1,5 tyg 3 plasterki przed wczoraj stało sie cos okropnego o mały włos a nie dostałabym wylewu.... nigdy nie miałam kłopotów z cisnieniem az tu nagle puls 130 okropny ból głowy,i miesni wszystko wskazuje na plasterki,lekarz podejrzewa arytmie serca ,jutro ide na badania jak bede cos wiedziała o was poinformuje .

Gość joasia 18 pierdola
o cholerka ot nie odbrze.. to napisz bno jestem ciekawa. ja zaczelma brac tabsy i takie cos mialam... i teraz chcialam sprobowac plastrow noi wl wyszukuje takich osob jak Ty zeby sie pordzic .. zycze zdrowka i czekam na info pa

Gość sieroto boża
trzeba było sobie jeszcze z 10 tych plastrów nakleić i byłoby ok. Jak nie potrafisz, to nie uzywaj i tyle. Jak w ciagu 3 dni dalaś sobie kwartalną dawkę hormonów, to czemu sie teraz dziwisz????

Gość sieroto boża
a serce nie ma do tego akurat nic...

Gość joasia 18 pierdola
a wlasnie ze ma sieroto :P boza :P:P