Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zajczyk

Boberek

Polecane posty

Witam. Tematow o depilacji intymnej bylo juz mnostwo. Jako ponad 30 letni facet powiem krotko i na temat: Ładnie podciety boberek jest sliczny!!! Lyse cipki... no dobrze, jak maja male wargi i sa typu \"camel toe\"\" to przezyje. Ale łysa piczka z wiszącym \"mięskiem\" - sorki, nie dla mnie. Dziewczyny, miejcie w sobie troche autokrytycyzmu.... Jak Wam mięsko \"lata\" to nie golcie sie na zero, bo to jest obleśne. Powiedział co wiedziałi i spać idzie;)

Gość a paseczek moze byc
:D

Gość Doktor Dorn
Golenie bobra zabezpiecza przed wszami łonowymi.

Hmm... ten temat był zawsze jak przysłowiowy kij w mrowisko;) Ciekaw jestem ile Kobiet z tego forum nie depiluje wzgórka łonowego i ilu facetów lubi jak Kobieta ma boberka:) Argumenty od pań, pod tytułem, że to higieniczne, oraz te od panów, o \"wyciaganiu włosów z ust po minecie\", spuszczam radośnie z wodą w klozecie;) Trzeba się myć a nie wietrzyć - to w pierwszym przypadku, a w drugim, dotyczącym naszej płci mniej pięknej, to panowie... sorki, ale cipeczke to trzeba umieć lizać i nic do tego włoski łonowe Kobiety nie mają. Amen. Zajczyk