Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie pietnastka

Az mi wstyd ...

Polecane posty

Gość prawie pietnastka

Rocznikowo mam 15 lat, skoncze je tak naprawde za kilka miesiecy. Powinnam dojrzewac fizycznie, ale niestety mam piersi jak u jakiejs jedenastoletniej dziewczynki. Zbliza sie lato .. bikini itd. Ja nosze miseczke 70A ... ;/ Natomiast moje kolezanki paraduja juz na plazy z biustem, ktory widac, ze maja. A ja niestety nie :( Kiedy mysle o takich wypadach nad morze, jezioro - najnormalniej w swiecie wstydze sie zalozyc gore od storju kapielowego. Nie wiem .. moze znacie jakies sposoby, zeby optycznie powiekszyc te moje "piersi" jesli to tak mozna nazwac. Moze jakies rady, aby one ursly szybciej? Kiedy wam zaczely rosnac piersi? Wiem, ze sa ta conajmniej niemadre pytania .. ale coz .. tlyko wyzalenie sie tutaj na forum mi zostaje :( Mam nadieje, ze odpowiecie na moj post. :)

Gość 11111111
a czy Twoja mama ma duży biust,może po prostu będziesz miała mały ? nie wszystkie kobiety chodza z duzymi biustami :) ale oczywiście moze Ci jeszcze urosnąć :)

Gość prawie pietnastka
Tak, moja mam nosi 75C. Znacie jakies sposoby, zeby na plazy zatuszowac ten maly biust, a raczej nikly biust .. ?

Gość prawie pietnastka
Łatwo powiedziec zaakceptowac :( ALe co do storju kapielowego to chyba wlasnie tak zrobie - kupie sobie taki z usztywnianymi miseczkami i moze bedzie jakos to wygladac. A oreintujecie sie gdzie mozna kupic takie wkladki silikonowe? Tylko nie w internecie .. ?

Gość asfdsgdfhj
nie chce Cie martwic ale u mnie tez tak bylo i juz nie uosly. Mam 22 lata i nosze 75 A lub 70B ale piersi prawie nie mam. Tzw. niedorozwoj. Pomagaja tylko staniki push up , stroje kapielowe tez takie sa. Wspolczuje Ci. Dla mnie to bylo bardzo ciezkie, choc juz sie prawie z tym pogodzilam. Ale nachodza mnie mysli zeby sobie je powiekszyc operacyjnie, w koncu nie bede pierwsza. Pozdrawaim i mam nadzieje ze sie myle co do Twojego przypadku

Gość saffi
kup sobie kostium koniecznie dwuczęściowy, góra z usztywniana z gąbka ( push-up) jakiś jasny może z kwiatowym motywem? ja mam 29 lat i maleńkie piersi i żyję , mam synka i męża więc się nie przejmuj! jedne kobiety maja większy a inne mniejszy biust! pozdrawiam.

Gość prawie pietnastka
:( ja ciagle mam nadizeje, z ejeszcze kiedys "wyrosne" z 70A .. wszystkie kobiety w mojej rodzinie maja duze piersi .. kuzynki, mama, ciocie, a nawet babcia. A jak z tymi wkladkami push up do stroju, gdzie mozna je kupic? w jakis sklepach bieliznianych? moze sa dostepne w marketach?

Gość ________________
wkladki silikonowe kupisz w lepszych sklepach z bielizna. A co do stroju z usztywnianymi miseczkami, to musisz dobrac naprawde dobrze dopasowany, bo jak go zamoczysz, to moze sie odksztalcic. A nie myslalas o jakims sportowym stroju, z gora w postacisportowego stanika? Moim zdaniem maly biust ma mnostwo urokow. A z wkladkami moze byc jakas wpadka, bo co zrobisz, jak Ci jakims sposobem wypadna? Ja bym opstawala przy opcji_ stroj sportowy. MIlego opalania :)

nic sie nie mart to normalne. Ja w tym wieku tez za wiele tam nie mialam, a teraz calkiem przyzwoicie to wyglada. NIektore dziewczyny dojrzewaja wczesniej inne pozniej; przewaga tych co dojrzewaja pozniej jest np to ze pozniej tez zaczynaja tyc. Pomysl o tym z tej strony ze jestes dluzej mloda. Twoje kolezanki za kilka lat beda wygladaly jak dojrzale kobiety; a ty bedziesz wtedy sliczna i mloda i jedrna. glowa do gory; a na plaze juz wiesz co kupic:) pozdrawiam!

Gość prawie pietnastka
Czyli nie bardzo moge kupic stroj przez internet? Bo tak go nie zaloze i rzeczywiscie moze odstawac ..

Gość asfdsgdfhj
moje piersi to poprosty dwa male "stozki" odstajace od klatki piersiowej. Nie maja nawet ksztaltu piersi

Gość prawie pietnastka
asfdsgdfhj - tak samo jak moje :( Ale dizeki Wam za wypowiedzi - podnioslyscie mnie torche na duchu :)

Gość bo nie kazdy moze miec C
:)

Gość nie martw sie
moje piersi zaczely rosnac dopiero w wieku 20 lat, teraz mam 22 i caly czas rosna. Tobie tez urosna, tylko musisz w to uwierzyc. A tymczasem kup sobie fajne bikini z miseczkami silikonowymi, w H&M jest pelno takich, bardzo ladnych.

Gość zrozpaczona i smutna
witam wszystkich na tym topiku i powiem wam cos przykrego wy zastanawiacie sie jak powiekszyc biust a ja siedze zrozpaczona i nie wiem co robic mam 85E to jest ochyda i obrzydlistwo nie nawidze swoich piersi mam z tego powodu nie tylko kompleksy ale tesz zdrowotne problemy pomozcie co robioc ja zmiejszyc biust bez operacji?

15-stko, teraz kostiumy często juz w \"standardzie\" mają wkładeczki, pójdź do sklepu poromawiaj ze sprzedawczynią z pewnością coś Ci doradzi i głowa do góry :) Zrozpaczona i smutna, w przypadku dużego biustu wydaje mi się, ze tylko operacja pomoże bo w nieinwazyjnych metod to wiem tylko tyle, ze są biustonosze tzw. minimizery, chyba tak to się puisze, które zmniejszają biust optycznie o jakieś 2-3 rozmiary. Pozdrawiam,

Gość lepiej ni kupuj takiego
kostiumu z wkładkami. No przeciez i tak będzie wiadomo, że to wikłądki... Jak siądziesz, kostium będzie odstawał czy cos, poza tym Twoi znajomi na pewno wiedzą, jaki masz rozmiar biustu i dziwnie będzie wyglądać zupełnie inny:o Jeżeli ktoś zauważy, że masz takie wkładki, a raczej na pewno zauważy, bo to po prostu widać (sztywna miseczka, odstaje od piersi, nie widać zarysu cyca pod miseczką), to będzie dla niego jasne: dziewczyna ma kompleksy... Najlepiej się nie przejmuj tym. Jest wiele osób, które mają mały biust. Ja mam 22 lata, już mi nic na pewno nie urośnie, a mam biust 70A/B... Także nie ma się czym przejmować. Mojemu chłopakowi taki się właśnie podoba, dużych i tłustych cyców nie lubi:p Gdybym mu się nie podobała, to by tak za mną nie biegał przecież. Każdy wygląda inaczej, ale to nie znaczy, że jedni są lepsi od innych. Eksponuj zalety sylwetki. Pewnie masz ładny brzuch, mięśnie brzucha. WIęc popatrz na to tak: ty masz ładny brzuch a Twoje koleżanki mają cycki, ale też tłusty brzuch, brak talii. Nie przejmuj się, kup zwykły kostium (ale nie bikini z tradycyjnymi trójkątami- kup kostium wiązany na szyi, z szerokimi ramiączkami do wiązania na karku, taki z paskami), zaraz poszukam jakiegoś linku... Poczekaj:)

o! np. cos takiego: http://www.allegro.pl/item109328375__kostium_kapielowy_nr_240_calzedonia_tg_i.html chodzi o tyo, żeby góra była dość masywna, ale nie eksponoiwała każdej piersi z osobna:) Będą się wydawać większe, zwłaszcza z daleka. I w ogóle to się nie martw! Masz dopiero 15 lat... Nie musisz mieć cycków jak 40 letnia matka 5 dzieci:o Mężczyźni, którzy zwracają uwagę tylko na wielkość biustu to prymitywy, a małolaty dla których wielki cyc jest powodem do dumy, to w ogóle dzieci... Zwróć uwagę na to, coi masz ładnego- włosy, brzuch, nogi, i to eksponuj. Biustem się nie martw, bo nie warto:) Wejdź sobie na stronę internetową calzedonii: www.calzedonia.pt Tam modelki też nie mają wielkich cycków i zobacz, jak łądnie wyglądają:)

a po wejściu na te stronę calzedoni wybierz kolekcję strójów plażowych i potem dla kobiet;)