Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calinka

Nie chce/nie moge sie calować?!nie wiem co sie dzieje??

Polecane posty

Gość Calinka

otóz ostatnio nie mam chceci na całowanie wrecz mnie to obrzydza moj facet nie wie co sie ze mna dzieje i sama tego nie wiem!!nawet nie mam ochoty na sex!!wczesniej kochałam uprawiac sex,przytulac sie i całowac itp.lecz od roku mi sie zmieniło dlaczego??moj facet sie martwi ze chce go zostawic albo ze mam innego!!ale ja go bardzo kocham!! pomóżcie mi!Piszcie

Gość ________________
moze Twoj facet ma jakies "problemy" :P z higiena osobista? Jak tam u niego z dbaniem o siebie? Jesli wszystko jest w tej kwestii ok, to mkoze podswiadososc mowi Ci, ze to nie ten i reagujesz na niego w ten sposob. Moze macie jakies problemy, ktore pozostaly nierozwiazane i mimo, ze "niby" jest w porzadku, to Twoj organoizm pokazuje, ze jednak nie jest.

Gość Calinka
o higiene swoja dba.Ja wiem że to ten znaczy sie wiedzialam/myslalam tak wczesniej.Konflikty są czesto sie kłocimy ale szybko sie godzimy.ja juz sama nie wiem co mi jest?!moze powinnam isc do lekarz?

Gość Calinka
jaki podszywacz piepszony

Gość Calinka
nie nie biore żadnych tabletek!!

Gość Calinka
i co masz z tego że sie podszywasz??podniecasz sie tym juz sie pewnie spusciles!wsółczuje twojej przyszłej dziewczynie lelu jestes obrzydliwym nedznym hujem!obsraniec z ciebie!jesli tobie smierdzi fiut to wyraz to!! a nie piszesz na innym!

Gość Calinka
Na 12 ide do pracy do mojego ukochanego Lidla.Dzis stoje na rybnym.I to własnie dziś szef pusci gorącą wodę.Będę mogła w końcu sie wykapac:classic_cool: