Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawksa

Depilacja okolic bikini u kosmetyczki. 100 pytan

Polecane posty

Gość ciekawksa

jestem ciekawa jak dlugo utrzymuje sie efekt, ile przecietnie kosztuje, jaka metoda wykonuje ten zabieg, czy trzeba troche zapuszcic wlosy, jak ona to wykonuje czy tylko okolice kolo majteczek czy lono tess? no i co ma sie wtedy ubrane?

Gość u pupupuup
no i ile to kosztuje??

Gość depilacja woskiem
cieplym u mojej kosmetyczki kosztuje 25 zl, glebokie - 40 zl; jesli bedziesz umawiala sie na zabieg, to powinna ci powiedziec, jak powinnas sie do niego przygotowac - najlepiej przyjdz w takich majtasach, jak chcesz by cie wydepilowala, najlepiej w takich z wiekszym wycieciem - bedzie miala latwiejszy dostep no i nie pobrudzi ci woskiem; jesli przyjdziesz w nieodpowiednich moze zaproponowac ci jednorazowe stringi [takie fajne papierowe ;)] i w takich juz wszystko ladnie ci wyciagnie; wloski powinny byc 4-5 mm dlugosci, acha - nie kremuj sie, skora musi byc sucha (to dotyczy depilacji w kazdym innym miejscu, nogi np.); depilacja calosi - brazylijska jest odpowiednio drozsza, ale to ty decydujesz jak daleko chcesz byc wydepilowana

Gość Dziewczyna21
A na jak długo utrzymuje się efekt? I co z odrastającymi włoskami? Mam dosyc maszynki, a wiadomo-lato w pełni i pora w strój kąpielowy wskoczyc.

Gość upupup....
upupup tez ciekawam