Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala19

po studium licencjat w rok, czy tak sie da?? pilne wejdzcie plis

Polecane posty

witam a wiec chodze do 2 letniego studium obslugi turystycznej, ostatnio slyszalam ze sa jakies szkoly ktore wliczaja do edukacji te 2 lata i daja mozliwosc zrobienia w rok licencjata oczywiscie na podobnym kierunku? zna ktos taka szkole? dzieki buzinka papa

Gość mam podobna rozkminke
:):):)

Gość cholerawiekto
tak - jest taka mozliwość moja kolezanka tak zrobiła licencjata 2 lata studium + rok na jakiejs dziwnej uczelni w Tychach u sióstr zakonnych - kierunek nazywał sie "turystyka krajów biblijnych" pisała prace pt "piatek" - czyli co Bóg stworzył w piątek

Gość a po 2 letniej informatyce
tez tak mozna?

Gość calineczka__
Hej jestem z okolic Tychów i szukam informacji na temat tej szkoły. Ktoś coś wie ja też chce iść na takie studium + rok licencjata Wiem tylko, że licencjat kosztuje ok 4 tys zł :o

Gość calineczka__
Co sie wyśmiewacie jak nie wiecie?? Haha nie ma co... Na pewno można po admiistracji i turystyce. Nie wiem czy są inne kierunki

calineczka - napisałam CI najpierw pod pomaranczowym nickiem ze mozna (źle wpisałam nicka) ale jesli chodzi o turystykę - wiec jak wiem to Ci pisze a informatyki NA PEWNO nie ma - wiec mi nie wpieraj ze nie wiem a poza tym bede sie smiała z czego bede chciała jesli chodzi o koszt tych \"studiów\" to jest na pewno wiecej niz 4 tys

Gość calineczka__
Lala19 - tak w Tychach jest taka możliwość cholera wie kto - racja wyśmiewanie idzie większości na tym forum najlepiej :P :P :P nie mam zamiaru z tobą dysktować - narka

Gość haloooooo

Gość aaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssaa
chetnie pogadam jak ktoś co wie wiecej na ten temat