Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **gwiazdeczka**

Czasopisma dla kobiet!!!

Polecane posty

Gość **gwiazdeczka**

Cześć Bardzo proszę o pomoc jeżeli któraś z Was ma jakieś informacje na temat czasopism dla kobiet piszcie wszystko co wiecie, piszę pracę licencjacką na ten temat a w internecie są skąpe inforamcje o książkach już nie wspomnę!!! z góry dziękuję Wam za pomoc!!!wszystko się przyda

Gość **gwiazdeczka**
piszcie co wiecie

Gość smileyface1
a niby co mielibysmy pisac??

Gość T-o-r-a
**gwiazdeczka** ??????????????????????????????????prace jaka ??????????????????????????????????????????????????????

Gość smileyface1
napisala, ze wszystko co wiemy, no ale moze tak konkretniej??

wiesz,jest taka fajna książka Zofii Sokół \"Prasa kobieca w Polsce w latach 1945-1995\" Rzeszów 1998. ja pisałam magristerkę o czasopismie kobiecym Poradnik Domowy - służe pomocą emil w nicku:)

NIe pomoge... Czytam tylko Metro, Metropol, DzienDobry i Echo :) Z kobiecych to raz kupilam gazetke, bo film chcialam a papiury gdzies sie zaprzepascily :P

no ja kupilam ostatnio cosmopolitan i ja wiem ze on zawsze byl tylko o jednym ale czerwcowy numer byl baaaaaaaaaaaaaardzo tylko o jednym taka sposna gazetka teraz kupilam tez oliwie nic tam jie ma ja lubie marie claire ale juz jej nie ma w sklepach lubie tez twoj styl i claudie:)

Gość T-o-r-a
Czytam a wlasciwie ogladam Vogue...a poza tym z czasopism kobiecych preferuje komputerowe :-)

Gość **gwiazdeczka**
Piszę pracę licencjacką, dokładnie chodzi mi o ogólną wypowiedź na temat poszczególnych tytułów, ale dobrze byłoby gdybyście napisały coś o promocji tych gazet muszę zdobyć jakoś coś o kampaniach reklamowych np. Glamour, czy Avanti, muszę opisać w ostatnim rozdziale jak te czasopisma były wprowadzane na rynek!!!

Gość smileyface1
radze w takim razie napisac do poszczegolnych gazet i sprobowac uzyskac tam informacje, ktorych szukasz, bo nie wyobrazam sobie, zeby ktoras z nas byla zrodlem takiej wiedzy!!!

Gość **gwiazdeczka**
Włąsnie w tym problem pisałam do ok 20 redakcji,ale są chyba bardzo zajęci ponieważ nikt nie pofatygował się żeby mi odpowiedzieć, może znacie jakieś książki na podobny temat??

Gość ruda szatynka o wlosach blond
COSMOLUCH

Gość szoruj do biblioteki czasopism
i przeglądaj. nawet tematu głąbie nie podałaś a chcesz pomocy.

Gość wisieneczkaa12
Witam wszystkich ;) Temat dość stary, ale szukam kontaktu z "27 kasia*". Również pisze pracę na temat "Poradnika Domowego" jednak z ta różnicą, że jest to licencjat. Maila w nicku nie znalazłam, dlatego proszę o kontakt pod postem :) Pozdrawiam