Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LubiacaSloneczko

YASMIN a kąpiele słoneczne?!

Polecane posty

Gość LubiacaSloneczko

Gdzieś słyszałam że solarium bądź zwykle opalanie na słońcu osłabia skuteczność Yasminu. Czy to prawda? Pytam bo ostatnio sporo sie opalam na polankach;)

Gość LubiacaSloneczko
Hm...słyszał ktos o tym?!

Gość honeyyyye
niby w jaki sposob to ma oslabic dzialanie??moga sie pojawic przebariwenia na skorze ale o tym ze oslabiaja dzialanie pierwsze slysze.biore yasmin i oplaam sie na solce teraz naturlane slonko!!

Gość YasminSolar
chodzilam na solarkę regularnie, tzn. 3x w tyg na ok 8/10min. w tym kmiesiacu zaczęłam brać Yasmin... i nie wiem czy pojsc na solarium... bojje sie... za 2 mies mam slub, a naczytallam sie o plamach.... nie wiecie jak to jest? ps ostatnio po opalaniu na sloncu poszlam na 7 min na solarium i jak wyszlam zrobiły mi sie plamki n atwarzy takie ciemniejsze ale wydaje mi sie ze tpo po kremie brazujacym.. ale zeszly po jakiejs godzienie i teraz nie ma sladu po nich... tylko to bylo jak nie bralam tego yasmin... a teraz sie boje, bo wiadomo na slubie trzeba wygladac czyli solarka sie przydaje... ake boje sie plam... jak to u was jest kobitki po yasmin i solarce?