Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksamitka25

czy koty pecha przynosza

Polecane posty

Gość aksamitka25

czy czarne koty sa przeklete, obawiam sie o zdrowie swojej rodziny, podobno rzucajoą uroki na poczciwych ludzi i wierzących jak ja. Moji sąsiedzi maja czarnego kota i w zwiazku z tym pytam?

Gość co to ma wspólnego z
seksem ? :o

Gość aksamitka25
a bo ten kot gania myszy, które przez niego wpadają mi między nogi. I tam już całkiem nie ma wolnego miejsca. Czy to nie pech?

Gość oto me story
sprawa może się wydać troszkę śmieszna, a dotyczy chomika, którego dostałam od mamy. Nie byłoby w tym nic dziwnego jakby nie fakt, że tam mała bestia posiada dziwna jak na gryzonia zdolność telepatii. oczywiście w pewien sposób ograniczoną, i na tym polega masz problem. Mianowicie, ograniczenie to polega na tym iż jedyną osobą z którą ów zwierz jest w stanie się komunikować jest moja mama. Podejrzewam, iż moja mama, bardzo purytańska kobieta, specjalnie obdarowała mnie owym diabłem, by ograniczyć mi , i mojemu chłopakowi, nasze obopólne deprawowanie się. Wyobraźcie sobie, że gdy tylko mój chłopak położy mi rękę na kolanie, i zacznie mnie całować, po chwili pojawia się moja matka, pytając, czy nie zrobić nam herbatki, przynieść ciasteczka, czy podlać kwiatki. zostaliśmy zmuszeni do podjęcia radykalnych kroków- zabić chomika. I tu pojawia się problem: od razu wyszłyby na jaw nasze perwersyjne pobudki, gdyby ciało Tuptusia zostało odkryte przez matkę. przerwanie transferu telepatycznego może tłumaczyć tylko jedno- wypadek. myśleliśmy żeby upozorować samobójstwo, ale jak wytłumaczyć mamusi skąd Tuptuś wziął sznur w swojej klatce, albo środki nasenne? jedno jest pewne- Tuptuś musi odejść w wielkim stylu, nasza miłość musi przetrwać, i rozkwitać w miłosnych uniesieniach na moim tapczanie, i właśnie o pomoc w tym prosimy was drodzy forumowicze.

Gość Doktor Dorn
Pecha przynoszą niegolone kocury.