Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna zonka

kamerka, aparat.. wstyd?

Polecane posty

Gość fajna zonka

Hej;) ostatnio kupilismy sobie z mezem kamerke. Zawsze marzylo nam sie by nagrac nasze lozkowe wyczyny.. ale jak przyszlo co do czego.. moj maz ma opory.. ja na paczatku tez zastanawialam sie jak to bedzie... nagramy "TO".. i jak to obejrzec? przed sexikiem ok.. ale po? kiedy emocje opadna?? chyba byloby mi glupio.. a i jeszcze jedno- co konkretnie nagrywacie? siebie wzajemnie? robicie zblizenia? Ja mam taka wybujala fantazje ze jak juz "przymusze " mojego do tych "zboczenstw" to bedziemy mieli niezla wideoteke;)

ja tez mam kamerke i chcemy nagrac ale jakos zawsze juz za późno hahahaha na nagranie... My zamierzamy tylko zbliżenia na wiadomo co i bez twarzy jesli na całość bo zamierzamy pozniej wyslac do jakiegos portalu co z amatorami pokazuje.

Gość fajna zonka
a i zapomniałam dodac ze robimy na siebie kupe i sikamy sobie po twarzach i to najbardziej chcielibysmy uwiecznic

Gość fajna zonka
no szczerze mowiac to wysylac bym moich wyczynow nie miala ochoty:P zbyt osobiste dla mnie.. sex uprawiam z mezem.. i dlatego to jest takie fajne i wyjatkowe bo dzielimy sie tym tylko ze sobaa.. i z nikim innym;)

Gość fajna zonka
a podszywaczy pozdrawiamy i serdecznie wspolczujemy schizofrenii:P:P

Gość fajna zonka
tak, pozdrowienia dla podszywaczy!

Gość
najlepiej zalatwcie sobie jakiegos kamerzyste, mozliwe ze bedzie to dodatkowa okolicznosc podniecajaca. W dodatku jak maz juz skonczy to mozecie sie zamienic... jak cos to sluze pomoca :P