Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska22

Której sie biust nie zmienił po porodzie?

Polecane posty

Gość aneczka11
sorry,zeczywiscie!!!! trzebabylo sie zastanowic a nie teraz zachowujecie sie jakbyscie obwinialy swoje dzieci!! ja mam chyba DDi mam straszny biust mam dopiero 25lat i choc jestem bardzo niezadowolona ze swojego biustu nigdy niebede zalowac ze karmie piersia i tego ze urodzilam dziecko bo nie cycki sa najwazniejsze!!!

Gość yxc
nic sie nie zmienil.jest ok

Gość eeeeeeeeehhhhhhhhh

Gość mamkaaaaaaa
witam, ja przed porodem mialam rozmir ''D'' ,w czasie karmienia też,a teraz lepiej nie mówić w porównaniu do tego co było nie mam nic.Nosze teraz "B" ,lekarz powiedział że tak się czasem zdaża że piersi po kiarmieniu maleją.jakoś to przeżyje ,choć powiem że mi przykro,ale mam za to małego szkraba i jestem szczesliwa

Gość ehhhhhh
A mi niestety zmienił się... Strasznie dużo rozstępów:(

Gość nie chcę mieć zwisów
Ja mam do Was pytanie. Kobieta, która nie karmi maleństwa piersią, ale ma piersi spore C ma szansę, że piersi jej nie obwisną tak jak tej, która karmiła maleństwo??

Gość obwisną
Podczas karmienia jest większe prawdopodobieństwo,że obwisną

Gość myszeczka23
witam jestem w 7 miesioncu ciazy i moj biuscik jest mały ,teras zrobił sie o dwa numery wiekszy i niestetyu zrobiły mi sie na piersiach roztepy mimo tego ze smaruje sie róznymi specifikami ,boje sie tego co bendize po karmieniu pewnie niebende miał wogule piersi

Gość justynaa
Witam was dziewczęta!!!Ja mam bardzo poważny problem.Otóż urodziłam niedawno,ale się do tego nie przyznaję bo mi wstyd.Poza tym chciałabym zoperować sobie biust ale jeszcze karmię,muszę przestać to robić bo inaczej nie będę mpogła ich zoperować.Mój chłopak nie chce sie ze mną kochać i wcale się nie dziwię bo wyglądam obleśnie.Mam doje a nie piersi.

Gość odświeżam_
odświeżam !

Gość Nati*
a od czego zalezy czy rosnie biust w ciazy? bo ja tez myslalam ze cos mi urosnie a tu nic:-(